goochelaar-logo

Goochelwinkel in Nederland

Delen

professionele goochelaar

Men vraagt mij vaak: “kun je dan ergens je trucs kopen?” of “hoe kom je achter die geheimen?”. In dit artikel geeft ik antwoord op deze vragen, ontdek zelf hoe je kunt leren goochelen en hoe het werkt met de geheimen van goochelaars.

Hoe ik goochelaar ben geworden is te lezen in een artikel wat ik eerder schreef! Even in een notendop, ik ben voor het eerst écht in aanraking gekomen met de geheimen van de goochelaars door een winkel die toen nog gevestigd was in Haarlem. Het was bij Magicshop.nl, daar heeft Herman Koster mij de juiste kant op gewezen en daardoor is het goochelen nu mijn beroep geworden.

Leuk om te weten is dat deze winkel nog altijd bestaat, deze is inmiddels van eigenaar veranderd, of beter gezegd van eigenaren…deze winkel wordt nu namelijk gerund door Ron Timmer en Gert Piet en is gevestigd in Heemskerk. Beide heren zijn zeer verdienstelijke goochelaars en staan altijd iedereen bij met raad en daad als het gaat om de nieuwste goochelgeheimen, boeken, nieuwe trucs en illusies.

Goed advies

De meeste beginnende goochelaars hebben geen idee waar ze moeten beginnen als ze willen gaan goochelen, er is immers zoveel op de markt, maar Ron en Gert van de grootste goochelwinkel van Nederland weten precies hoe ze beginnende goochelaars moeten adviseren. Ook ervaren goochelaars weten deze winkel te vinden, het is een échte ontmoetingsplek voor goochelaars te noemen, ook omdat er met enige regelmaat workshops/lezingen en andere activiteiten worden gepland.

Dat is wat een goochelwinkel onderscheidt van trucs leren op Youtube, natuurlijk is dat ook een leuke manier om te leren  goochelen, maar als je andere goochelaars leert kennen zul je merken dat je steeds sneller en makkelijker dingen op weet te pakken.

Magicshop TV

Ron en Gert zijn in mei 2012 begonnen met een Youtube kanaal…”Magicshop TV” zij plaatsen elke 2 weken een leuke video waarin zij de nieuwste items bespreken, maar ook andere leuke rubrieken komen aan bod zoals: “ff geen Ron en Gert”, “de kijkersvraag” en in bijna elke video is er wel een aanbieding die op dat moment geldt. Het is niet alleen leuk om naar te kijken, maar je bent ook direct op de hoogte van de nieuwste goocheltrucs en publicaties.

Mocht je ooit een keer in de buurt van Heemskerk zijn, of niet, bezoek dan zeker eens de winkel van Magicshop.nl, het is namelijk leuk om een échte winkel te bezoeken en Ron en Gert te ontmoeten, ze zijn wel een beetje raar maar dat went vrij snel 😉 Via de site kun je natuurlijk ook eenvoudig al je goocheltrucs en goochelspullen bestellen.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen