goochelaar-logo

Gouden bruiloft…het wordt vanzelf goud als je van elkaar houdt!

Delen

goochelaar spreker

Gouden bruiloft, het wordt vanzelf goud. Nou ja…vanzelf, je moet hier natuurlijk wel wat voor doen. Maar eerst even terug naar waar het in dit geval allemaal begonnen is.

Trouwen is een fantastisch iets. Het is de ultieme bevestiging van de liefde die je voor elkaar voelt. En trouwen is natuurlijk een meer dan goede reden om een groot feest te geven. Dit feest is de bekroning van jullie samenzijn en de start van hopelijk nog vele toekomstige huwelijksfeesten. Het zijn deze momenten die laten zien hoe sterk jullie liefde en onderlinge band is.

Gouden bruiloft

Maar…als jullie samen naast alle mooie momenten ook de moeilijke periodes weten te doorstaan, dan volgt het ene huwelijksfeest het andere op. Want een trouwfeest is eigenlijk niet een eenmalige gebeurtenis, maar een opvolgende. Het begint uiteraard met het eerste trouwfeest. Dan volgen de feesten elkaar in deze volgorde op:

Als je 50 jaar getrouwd bent, dan heb je waarschijnlijk al meerdere keren een feest gegeven. Bij een 50 jarig huwelijk wordt er steeds vaker groots uitgepakt.

Je wilt namelijk niet in herhaling vallen en je wilt de gasten echt verrassen met iets anders dan anders.

Een grote eer

En dit “anders dan anders”, dat ben ik in dit geval. Voor mij, als goochelaar/illusionist is het een grote eer als ik op een gouden bruiloft mag optreden. Alleen de gasten van een gouden bruiloft zijn voor mij al een feestje. Verschillende generaties, van heel jong tot heel oud, met in het midden het stralende bruidspaar. Met andere woorden, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een topshow van te maken.

Het bruidspaar staat natuurlijk centraal tijdens mijn optreden, maar dat wil niet zeggen dat ik de rest van de gasten vergeet. No way, want onder hen zijn er altijd wel een aantal die “het verdienen” om in de spotlights gezet te worden. Je begrijpt dan vast wel wat ik in dit geval bedoel.

En (klein)kinderen? Die helpen me altijd mee, want een paar extra handjes kan ik natuurlijk best gebruiken!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen