goochelaar-logo

Happy new year!!!

Delen

spreker boeken

Het allereerste Nederlandse blog-artikel van 2016, geschreven in 2015…dit bericht heb ik klaargezet om geplaatst te worden in het nieuwe jaar. Nu je dit toch aan het lezen bent wil ik je graag een goed 2016 wensen met heel veel succes en vooral veel gezondheid!

Op het moment dat dit bericht gepubliceerd wordt, sta ik net als alle anderen in deze tijdzone waarschijnlijk met een glaasje champagne mijn familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar te wensen. Over 5 minuten sta ik buiten om, heel voorzichtig, wat bescheiden vuurpijlen de lucht in te schieten. Hiermee knallen we het nieuwe jaar in en verdrijven we de kwade geesten, tenminste zo schrijft de traditie dat voor.

Vorig jaar schreef ik een soortgelijk artikel met daarin mijn wensen voor 2015 en mijn voornemens, uiteraard is daar een gedeelte totaal niet van uit gekomen en zo zal de meerderheid van de mensen hun voornemens vooral in de eerste week ter harte nemen. Echter is dat helemaal niet belangrijk, het gaat om de bewustwording…vooruitgang boeken begint bij vooruit kijken.

Dat is wat we doen op deze laatste/eerste dag van het jaar.

De eerste plek op de wereld die het nieuwe jaar in gaat, is Kiritimati, onderdeel van Kiribati…het ligt net als Hawaï midden in de Grote Oceaan…check de wikipedia pagina maar eens. Zij vieren om 10:00 GMT oud & nieuw. Ooit vier ik daar nog een keer oud & nieuw 😀

Ik hoop in 2016 weer veel mensen blij te mogen maken met magic, mindreading, zakkenrollen en meer wonderlijke zaken.

Voor nu wens ik je vanaf deze plek een bijzonder succesvol, maar vooral gezond 2016 toe!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen