goochelaar-logo

Idee voor het kerstfeest? Ik heb wel een leuke voor je!

Delen

congres spreker inhuren

Idee voor het kerstfeest? Met de feestdagen in aantocht wordt er ook dit jaar weer een beroep gedaan op de goochelaars en illusionisten van Nederland.

Voor mijn gevoel hebben we de zomer nog maar net achter de rug, maar het begint alweer te kriebelen als ik eerlijk ben. Sinterklaas is in aantocht en ook de kerstborrels en kerstvieringen zullen dit jaar niet minder gevierd gaan worden.

Ik kan je natuurlijk een idee voor het kerstfeest geven, maar ik wil vooral vragen om mij een keer uit te nodigen. Dan kun je eens kijken wat een goochelaar toe kan voegen op jullie kerstborrel.

Idee voor het kerstfeest?

Wat houd ik van de sfeer van het kerstfeest, die gezelligheid, de warmte en de saamhorigheid die het met zich mee brengt. Ik heb al jaren een drukke agenda als het gaat om kerst optredens. Weet je wat ik nog het leukste vind, ik kom bij verschillende opdrachtgevers al jaren over de vloer. Dat is toch geweldig, minimaal één keer per jaar doen ze een beroep op mijn handige handen. Dat is dan ook nog eens in de gezelligste periode van het jaar.

En dit jaar wil jij ook eens wat anders tijdens de kerstborrel, iets wat jullie nog nooit hebben gedaan? Kortom, je wilt een idee voor het kerstfeest?

  • de kerstborrel
  • de kerstviering
  • het kerstdiner
  • de eindejaarsborrel
  • de eindejaarsreceptie
  • noem maar op

Een magische kerst

Ik kan je natuurlijk een idee voor het kerstfeest geven, maar ik wil vooral vragen om mij een keer uit te nodigen. Dan kun je eens kijken wat een goochelaar toe kan voegen op jullie kerstborrel. Niet alleen bedrijven, maar ook tijdens het jaarlijkse familiediner kan het een geweldige toevoeging zijn om de show van een illusionist te boeken.

Ik moet wel eerlijk zijn, tijdens de kerstdagen zelf houd ik mijn agenda vrij. Ik vind het ook fijn om bij mijn familie te zijn natuurlijk. Rondom de kerstdagen wordt er van alles georganiseerd en ook nog eens door het hele land, daar wil ik natuurlijk bij zijn!

Dik pak sneeuw

Nou houd ik wel van een feestje en ik verheug me nu al op een dik pak sneeuw. Ik ploeg er graag doorheen al is het alleen maar voor het gevoel van saamhorigheid wat de witte file-maker dan plotseling toch teweeg brengt.

Ik kan me nog herinneren dat ik een aantal jaar geleden een paar dagen voor kerstmis in de file stond. Er lag zoveel sneeuw dat er gewoon geen doorkomen aan was. Mensen stapten toen uit hun auto’s puur voor de gezelligheid! Er lag zoveel sneeuw dat we eigenlijk met z’n allen een sneeuwballengevecht hadden kunnen houden.

Hoe dan ook, ik houd van de sfeer en het gevoel wat de kerst met zich mee brengt…en ik kom met plezier ook jullie kerstviering voorzien van een bijzondere show!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen