goochelaar-logo

Magische show in een glazen bol

Delen

illusionist inhuren

Een glazen bol wordt haast vanzelfsprekend geassocieerd met een waarzegger en heeft op de één of andere manier op veel mensen een bepaalde aantrekkingskracht. Ik durf gerust te zeggen dat dit ook voor mij geldt maar dan in de vorm van een magische show!

Denk je verder aan een glazen bol, dan kom je al snel uit bij die dingen die eigenlijk iedereen wel kent, namelijk een bepaald tafereeltje in een glazen bol waarbij je het laat sneeuwen door de bol te schudden. Het zou toch fantastisch zijn om zelf eens te acteren in zo’n glazen bol…

Magische show – unieke kans!

magische show snowglobeDeze unieke kans heb ik gekregen en wel door het SnowGlobeCircus! Het SnowGlobeCircus is als het ware een soort van minitheater in een glazen bol. Hier treed ik niet alleen op, maar werk ik samen met acrobaten en jongleurs. Dit is totaal iets anders dan de optredens die ik normaal gesproken verzorg. De samenwerking met andere artiesten, de onderlinge actie en interactie maken een optreden met het SnowGlobeCircus voor mij altijd weer tot een onvergetelijke ervaring.

Maar laat ik vooral ook het publiek niet vergeten. Het publiek is immers waar je het allemaal voor doet en waarom ik begonnen ben met goochelen. Het is voor mij echt fantastisch om te zien hoe het publiek reageert op onze optredens in de glazen bol. Allereerst is daar de unieke setting waarin we optreden die direct tot de verbeelding spreekt. Zo’n grote glazen bol heeft gewoon al iets magisch en magie…..laat ik daar nu dol op zijn. Verder heeft het publiek volledig en van dichtbij zicht op alles wat er in de glazen bol gebeurt. Dat zorgt ervoor dat, ondanks het glas, een optreden met het SnowGlobeCircus een intiem optreden is. De verbazing op de gezichten van de toeschouwers over wat er allemaal gebeurt is voor mij fantastisch om te zien en geeft me de motivatie en inspiratie om nog lang door te gaan als goochelaar/mentalist.

Laat je verrassen

Wat ik verder erg leuk vind aan optreden met het SnowGlobeCircus is dat je na afloop van de show, die een half uurtje duurt, het optreden kunt delen met collega artiesten. Dat ben ik niet zo gewend aangezien ik voornamelijk als soloartiest de bühne betreed. Erg leuk om na afloop met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje terug te kijken op onze voorstelling en hier samen van te genieten. Mocht je ooit eens ergens een grote glazen bol zien staan, laat je dan zeker verrassen door alles wat hier binnen in gebeurt…

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen