goochelaar-logo

Open dag, maak het leuk voor iedereen!

Delen

goochelaar boeken

Open dag…je kent het vast wel. Je wordt uitgenodigd om naar de open dag van het bedrijf van een goede vriend, kennis of wellicht van jouw partner te komen. Niets mis mee zou je zeggen en dat is natuurlijk ook zo, maar…

Open dag

Toch heeft lang niet iedereen zin om naar dit soort dagen toe te gaan. Dit heeft vaak niets met het bedrijf in kwestie te maken, want die doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. En daarnaast laat een bedrijf zich natuurlijk op een dag als deze van zijn allerbeste kant zien. Nee, het probleem ligt ‘m meer in het feit dat je eigenlijk geen binding hebt met de andere bezoekers van de open dag. En dan is het vooruitzicht om met “wildvreemden” aan een statafel te hangen er niet eentje om naar uit te kijken.

Je wil jouw bezoekers niet alleen kennis laten maken met producten, productie -en logistieke processen en dergelijke…je wil ze ook gewoon een leuke dag bezorgen.

Mogelijkheden

Maar…het kan natuurlijk ook anders! Waar goochelen al niet goed voor is, want ook hier brengt het inhuren van een goochelaar of illusionist weer eens uitkomst. Goochelen is namelijk meer dan zomaar een beetje vermaak bieden. Een goede goochelaar of illusionist:

  • Brengt mensen met elkaar in gesprek
  • Voegt iets unieks toe aan elk evenement
  • Zorgt voor een optreden waar nog lang over nagepraat wordt
  • Heeft interactie met zijn publiek, hoe divers dit ook is

En laat dit nu precies de dingen zijn die je als bedrijf graag wil zien tijdens een open dag. Het “kijkje in de keuken” is voor iedereen interessant, maar je wil als bedrijf meer dan alleen dit. Je wil jouw bezoekers niet alleen kennis laten maken met producten, productie -en logistieke processen en dergelijke…je wil ze ook gewoon een leuke dag bezorgen. Een dag die nog even in herinnering zal blijven en waar nog even over nagepraat zal worden.

Verbinden

Ik heb al verschillende optredens tijdens een open dag van een bedrijf mogen geven. Uiteraard kom ik voor het geven van een leuke show, maar eerlijk gezegd vind ik het ook zelf erg leuk om het bedrijf van dichtbij te zien. Open dagen zijn dus zeker wel aan mij besteedt. Als ik vlak voor mijn optreden mijn publiek bekijk, dan zie ik toch altijd weer veel mensen die elkaar weinig tot niets te zeggen hebben. Hoogste tijd dat ik dan mijn optreden begin, want niets is leuker om het veelal passieve publiek bij mijn optreden te betrekken. Dit lukt vrijwel altijd en ineens zie je mensen wel met elkaar lachen en praten. Niet alleen tijdens mijn show, maar ook nog daarna.

Goochelen verbindt mensen dus echt met elkaar en ik ben keer op keer oprecht blij dat ik hier een steentje aan bij kan dragen.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen