goochelaar-logo

Personeelsuitje organiseren

Delen

spreker illusionist

Personeelsuitje organiseren, jij bent aan de beurt om het te doen deze keer. Op deze pagina geef ik je 4 ideeën die het een stuk makkelijker maken voor je!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Na het lezen van deze pagina heb je waarschijnlijk al een beter beeld, wat je wilt en kunt doen.

Sportief personeelsuitje organiseren

Ga voor een sportieve activiteit, het hoeft natuurlijk geen topsport te worden maar het is bewezen dat sport verbindt en dat kan op een personeelsdag natuurlijk geen kwaad! Bedenk wat jij en je collega’s leuk gaan vinden en organiseer een leuk toernooi. Natuurlijk hoort er een prijsuitreiking bij, iedereen op de foto, daarna lekkere borrelen en eten! Hoppa, een top dag in een handomdraai!

Achter slot en grendel

Laat je opsluiten, Nederland wordt momenteel overspoeld met Escape Rooms. Het idee is dat jullie je op laten sluiten in een kamer waar je binnen een bepaalde tijd uit moet ontsnappen. Veel van deze Escape Rooms hebben een bepaald thema, je zou een thema kunnen zoeken die een raakvlak heeft met jullie bedrijf of organisatie. Achteraf een drankje met elkaar om de ontsnappingspoging te bespreken. Dan een hapje of een heel diner erachteraan en dit personeelsuitje is er ook weer één om in te lijsten.

Goochelaars ontmaskerd

Ga aan de slag met elkaar, laat iemand komen die iets gaat vertellen of demonstreren over zijn of haar vak! Ik word zelf regelmatig uitgenodigd om de workshop “Goochelaars Ontmaskerd” te verzorgen. Fijn aan deze workshop is dat het een combinatie is van rustig kijken (genieten!) en actief aan de slag met elkaar! Deze workshop is te boeken door heel Nederland en kan op praktisch iedere plek worden uitgevoerd. Het enige wat nodig is, is de goochelaar, een publiek, een aantal stoelen en tafels en een ruimte waar we ongestoord onze gang kunnen gaan. Ook deze activiteit is af te sluiten met een borrel en een etentje en weer een grandioos personeelsuitje is een feit!

Say cheese

Sommigen zijn er niet zo van, maar het kan ontzettend leuk zijn om met de hele club een professionele fotoshoot te doen! Maak het compleet door er echte visagie aan vooraf te laten gaan en iedereen staat er gekleurd op. Dit geeft niet alleen mooie foto’s, maar je kunt deze foto’s ook gebruiken in de nieuwsbrief naar jullie klanten en opdrachtgevers. Zij vinden het ook leuk om te zien wie er achter de namen van jullie organisatie zitten. Dit kan in een studio, maar op locatie is misschien nog wel leuker!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen