goochelaar-logo

Thuis een feest geven! Waar is dat feestje?

Delen

goochelaar boeken

Thuis een feest geven kan weer…het gaat na tijden van crisis weer goed met ons. We geven weer graag eens een feestje en wie houdt daar nu niet van? Deze feestjes, of zeg maar gerust feesten, geven we steeds vaker gewoon bij ons thuis.

En waarom zouden we dit ook niet doen, want een persoonlijk feest als bijvoorbeeld een verjaardag of huwelijksfeest vier je misschien wel het best op een persoonlijke plek. En er is geen persoonlijkere plek te vinden dan je eigen thuis.

Thuis een feest geven heeft een aantal voordelen. Zo is een feest thuis vieren:

  • Voordeliger ten opzichte van dit buiten de deur vieren
  • Intiemer
  • In veel gevallen praktischer
  • Te regelen op het moment dat het jou/jullie het beste uitkomt

De meeste mensen die ervoor kiezen om thuis een feest te geven willen wel iets meer dan een goed verzorgde BBQ in eigen tuin. Ik begrijp dat natuurlijk als geen ander, want bij een beetje feest hoort Marc Woods. Alle gekheid even op een stokje… Ik zeg dit natuurlijk wel met een knipoog, maar toch ook niet zomaar. Het inhuren van een illusionist of goochelaar is immers een gemakkelijke manier om met iets heel anders dan anders te komen. Zeker als je dit “geheim” weet te houden voor jouw gasten is de verbazing groot en zal er nog lang worden nagepraat over dit feest.

Ik heb al regelmatig bij mensen thuis op een feest op mogen treden. Dit is toch altijd weer bijzonder, omdat bij mensen thuis komen toch heel iets anders is dan optreden op een podium in een grote zaal. Het is vaak iets kleinschaliger, iets intiemer en dit geeft een totaal andere sfeer. Een sfeer die mij heel goed ligt, want het is juist tijdens dit soort feesten dat je heel gemakkelijk contact maakt met alle gasten. En die heb ik natuurlijk wel nodig voor een geslaagd optreden. Ik doe dan ook altijd mijn best om zowel jong als oud onderdeel te laten zijn van mijn show. De één wat meer op de voorgrond, ook wel het feestvarken genoemd, en de ander iets meer op de achtergrond.

Mocht je ook thuis een feest willen geven, dan kom ik natuurlijk graag bij je langs. Enne, misschien overbodig om te zeggen, maar Marc Woods en een BBQ, die gaan prima samen hoor 🙂

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen