goochelaar-logo

Truc op maat

Delen

goochelaar op bedrijfsfeest

Het vak goochelen bestaat natuurlijk al eeuwen. In de loop van deze eeuwen is het veel meer geworden dan “eventjes de mensen vermaken”. Goochelen is een serieus vak geworden, daarom een artikel met de titel “truc op maat”.

Goochelen is iets dat altijd met de tijd is meegegroeid. Zo zijn goochelaars vandaag de dag echte showmensen (ja, ook ik…zei hij met een brede grijns), waarbij de karakteristieke zwarte hoge hoed toch echt wel tot het verleden behoort. Ook de trucs zijn aangepast aan de tijd. Ze zijn sneller en dynamischer en dat komt natuurlijk mede doordat we de beschikking hebben over moderne materialen, technieken en technologieën.

maatwerk goochelenTruc op maat

Iets wat enorm hot en trendy is vandaag de dag, dat is personaliseren en customizen. We nemen niet snel genoegen met “standaard” en willen ons graag onderscheiden van de grote massa. We zijn uniek en willen dat weten ook. Deze trend heeft ook zijn intrede gedaan in de wondere wereld van het goochelen. Soms zijn er trends waar je niet zo veel mee hebt, maar dit is er eentje die ik als goochelaar toch wel heel erg leuk vind. Steeds vaker krijg ik namelijk de vraag of ik speciaal voor een bedrijf of organisatie een zogenaamde “truc op maat” kan maken. Marc Woods kan alles (nou ja, wel veel) en natuurlijk ga ik graag met dit soort verzoeken aan het werk.

Persoonlijker

Het leuke van zo’n truc op maat is namelijk dat je het optreden voor de mensen veel persoonlijker maakt. Het logo van het bedrijf leent zich vanzelfsprekend uitstekend voor een goede en leuke truc en het is altijd weer leuk om de reactie van het publiek te zien als je dit gebruikt voor een bijzondere truc. Maar een goocheltruc personaliseren kun je ook doen door bepaalde artikelen dat het bedrijf maakt of verhandelt te gebruiken in het optreden. Niet alleen is het voor de mensen leuk als ze dingen uit of van het bedrijf terug zien tijdens mijn show, ook waarderen zij het enorm en voelen zij zich bijzonder, omdat dit een uniek optreden is dat speciaal voor hen is bedacht.

Ideeën genoeg

Personaliseren is voor mij dan ook een trend die nog wel even mag aanhouden. Ik kijk er nu alweer naar uit om een nieuwe truc op maat te bedenken, want op dit vlak heb ik nog ideeën te over.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen