goochelaar-logo

Tuinfeest organiseren? 5 tips die je niet mag missen!

Delen

marc woods

Je wilt graag een tuinfeest organiseren…wat een goed plan! Er komt nogal wat kijken bij het organiseren van een tuinfeest dus lees deze 5 tips die je niet mag missen!

Het meest onzekere element voor het organiseren van een tuinfeest in Nederland is natuurlijk het weer. Als het lekker weer is kun je een heerlijk feest hebben, een zwoele avond of een zonnige middag is het allermooist! Toch weet je nooit zeker in ons wisselvallige land.

Tuinfeest organiseren

tuinfeest organiserenWees slim en regel iets van een overkapping, als je een grotere tuin hebt is het een fluitje van een cent om een partytent neer te (laten) zetten. Bij goed weer kunnen de gasten lekker buiten staan, wordt het slechter dan duik je met z’n allen de tent in! Niet alleen fijn om droog te zijn, maar ook nog gezellig ook!

Als je een kleinere tuin hebt is het een idee om het huis ook bij het feest te betrekken, dan kun je bij slechter weer met z’n allen naar binnen vluchten.

Iets voor de kinderen

tuinfeest-kidsAls je zelf kinderen hebt zul je er waarschijnlijk wel aan denken, maar als je geen kroost hebt rondhuppelen dan sta je er waarschijnlijk niet bij stil. Het kan erg leuk zijn om voor de kinderen bijvoorbeeld een kan ranja en zakjes chips/snoep te regelen…ook een gezonde snack is leuk natuurlijk! Bij warm weer is een ijsje een leuk idee, en ook de aanwezige ouders zullen het ontzettend waarderen dat je aan hun kleintjes hebt gedacht 😉

Vermaak inhuren

Goochelaar van dichtbijJe kunt natuurlijk gaan spijkerpoepen, sjoelen of zaklopen maar heb je er al eens aan gedacht om vermaak in te huren? Denk eens aan een karikatuurtekenaar, een goochelaar of een troubadour…het geeft een enorme boost aan de sfeer op het feest, daarnaast zullen jouw gasten langer over dit feest napraten dan ooit!

Een tap of flesjes?

tuinfeest-tapOver het algemeen wordt er op een feestje een glaasje bier gedronken, natuurlijk kun je een paar kratten bier halen maar het kan enorm aan de feestvreugde bijdragen om een tap te huren. Eventueel een koelkast huren erbij om de flessen frisdrank koud te kunnen zetten zonder je eigen koelkast leeg te hoeven ruimen. Een paar staantafels erbij en het feest is compleet!

Laatste tip

tuinfeest-uitnodigingMisschien wel de belangrijkste tip is dat je tijdig de uitnodigingen moet versturen…zeker in de zomer hebben mensen vaak een volgeplande agenda. Daarnaast is het leuk om de voorpret alvast aan te slingeren bij de gasten!

Geniet van je tuinfeest, als je meer wilt weten, kun je me natuurlijk altijd even bellen of mailen.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen