goochelaar-logo

Vrijgezellenfeest 4 ideeën

Delen

spreker boeken

Het is zover, er gaat weer iemand trouwen en je zoekt naar ideeën voor het vrijgezellenfeest? In dit artikel geef ik je 4 ideeën voor een top vrijgezellenfeest!

Luister naar de vrijgezellen

Het is verleidelijk om de vrijgezel in een gek pak te hijsen, de meest gekke opdrachten uit te laten voeren en een strip-act te laten ondergaan. Dit kan natuurlijk allemaal…leuk zelfs…als de vrijgezel daar zelf maar zin in heeft. Het is zijn/haar feest, dus luister vooral naar de wensen van de vrijgezel, een beetje verrassend mag het natuurlijk wel zijn, maar het feest wordt er niet leuker op wanneer je alleen maar over de grenzen van de vrijgezel heen gaat.

Als je het vooraf eens in een gesprek naar voren brengt, dan ben je er zo achter wat de wensen zijn van het aanstaand bruidspaar.

Vrijgezellenfeest op een andere plek

vrijgezellenfeestHet is natuurlijk makkelijk om het vrijgezellenfeest lekker dichtbij huis te houden, maar het is minstens zo leuk om het plezier eens ergens anders te zoeken. Dat kan in een compleet andere stad, maar soms is het al te gek om het een stad verderop te zoeken, binnen een half uur ben je een heel eind en zit de sfeer er vaak meteen in!

Entertainment

Je kunt natuurlijk van alles bedenken om te gaan doen met de vrijgezel, maar het kan geen kwaad om tijdens het vrijgezellenfeest entertainment in te huren…niet alle vormen van vermaak hebben meteen te maken met strip-acts 🙂 denk eens aan een typetje, een goochelaar of een dans workshop. Je kunt veel kanten op…

Overnachting

Bij de meeste vrijgezellenfeesten wordt er (zeker in de avond) een lekkere borrel gedronken, gezellig maar wees wijs en zorg dat je óf een taxi naar huis neemt óf zorg dat je met alle vrienden/vriendinnen ergens een overnachting regelt. Doe dit van te voren en geef bij de locatie aan dat je een groep vrienden bent die graag wil overnachten. Als je aangeeft dat je van een vrijgezellenfeest bent dan heb je dikke kans dat je niet wordt toegelaten.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen