goochelaar-logo

De vriendelijke zakkenroller

Delen

spreker illusionist

Vaak krijg ik te horen dat ik met die vingervlugge trucs ook wel een goede zakkenroller zal zijn, natuurlijk pas ik dit alleen toe op eerlijke wijze, maar inderdaad…het is als goochelaar een koud kunstje om mensen van hun spullen te “beroven”. In dit artikel leert u hoe ik te werk ga!

Op menig event word ik uitgenodigd om mijn magic-acts te vertonen, de gasten zullen dan niet alleen bijzondere magische demonstraties LIVE meemaken maar ook zal er veel gelachen worden tijdens de shows die ik vertoon.

Het is een mix van goochelen en stand-up comedy!

Sinds een aantal jaren begeef ik mij ook op het dievenpad, tenminste…ik steel hier en daar wel eens een klokje, een portemonnee, een telefoon, brillen…noem maar op!

Enige verschil met echte een echte zakkenroller is dat ik het altijd netjes weer teruggeef 🙂

Maar hoe is het mogelijk dat iemand zijn of haar spullen afhandig worden gemaakt zonder dat het gemerkt wordt? Eigenlijk gebruiken de echte zakkenrollers afleiding zoals een drukke menigte, een vraag in de trant van “weet u waar ik het kerkplein kan vinden?”, goochelaars gebruiken ook afleiding maar verwerken dit in hun acts.

Denk aan een truc waarbij van de toeschouwer verwacht wordt zelf iets te doen, zoals het vasthouden van een object…op dit moment is het mogelijk om een klokje weg te halen zonder dat de toeschouwer ook maar enig idee heeft wat er gebeurt! Echter zijn telefoons, portemonnees, brillen en andere voorwerpen ook niet veilig wanneer u Marc Woods op uw feest laat rondlopen met zijn snelle praatjes en watervlugge vingers.

Als ik als zakkenroller optreedt doe ik dat onder het mom van een spelletje trappen de gasten in zijn val, ze zullen niet alleen het spelletje verliezen, maar ook nog hun spullen kwijt raken…dit alles natuurlijk met een dikke knipoog en onder luid gelach van de omstanders.

Zakkenroller inhuren

Het is heel goed mogelijk om ook op uw feest of event een goochelaar in te huren, echter zijn er in Nederland maar weinig goochelaars die dit combineren met vingervlug zakkenrollen.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen