goochelaar-logo

Zelf leren goochelen… maak de blits op het volgende feest!

Delen

goochelaar marc woods inhuren

Waar haal jij nou je trucs vandaan? De meeste goocheltrucs zijn gebaseerd op geheime handelingen (vingervlugheid) de geheimen hiervan zijn vaak te vinden in goochelboeken of worden door goochelaars onderling aan elkaar doorgegeven. Mocht u het echter leuk vinden om zelf ook een aantal trucs aan te schaffen dan kan dat tegenwoordig heel eenvoudig en voordelig online via verschillende webshops.

Zelf leren goochelen

Ik hoor vaak dat mensen graag zelf ook een trucje willen leren, dat kan natuurlijk heel goed maar nog leuker is het om écht te leren goochelen. Dat is mogelijk als je écht professionele goocheltrucs bestelt op internet. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, er zijn namelijk trucs in verschillende moeilijkheidscategorieën. Er zijn trucs waarbij je eigenlijk amper hoeft te oefenen maar om van een trucje een klein wonder te maken komt het natuurlijk aan op je presentatie talent!

Maar heb je eenmaal zo’n truc onder de knie dan kun je er werkelijk de show mee stelen op het volgende bedrijfsfeest, familiediner of receptie. Mensen zullen je er ongetwijfeld beter door onthouden, sterker nog…het kan een blijvende indruk achterlaten bij klanten en dat door een paar goocheltrucjes.

Gangmaker

Vind je het leuk om in het café of tijdens een feestje zelf ook een keer voor Dynamo te spelen, leer dan 2 of 3 goede goocheltrucs en je zult al snel merken dat je bekend komt te staan als gangmaker van het feest. Het opent niet alleen deuren op zakelijk niveau maar ook in de dagelijkse omgang met mensen zul je ontdekken dat magic tricks een instrument toevoegen aan je sociale skills.

Er zijn in Nederland een handjevol winkels waar je goede goocheltrucs kunt aanschaffen, goochelaars weten deze winkel natuurlijk al te vinden. Maar de webshop van Premium Magic heeft een aantal zeer mooie trucs in hun assortiment en ik weet dat er écht een paar juweeltjes tussen staan die ook voor een beginnen erg leuk zijn om te leren.

Je kunt natuurlijk ook een échte goochelaar het werk laten doen!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen