goochelaar-logo

Zilveren bruiloft…idee voor een topfeest!

Delen

spreker illusionist

Zilveren bruiloft in aantocht? Dit zou wel eens een leuk idee kunnen zijn? Trouwtradities bestaan sowieso al sinds de grieken en de Romeinen. Nu nog steeds heeft iedereen een mening over trouwen.

Zo vindt de één het niet meer van deze tijd en de ander wil juist niets liever dan trouwen. Wel is vrijwel iedereen het erover eens dat de gedachte die achter trouwen zit een hele mooie is. Wat is er immers nu mooier dan van iemand horen dat hij/zij met jou verder door het leven wil gaan?

Zilveren bruiloft

Trouwen is reden om een groot feest te geven. Het moet die onvergetelijke dag worden waar je al zo lang naar uitkijkt en waarop je nog lang kunt terugkijken. Als je getrouwd bent, dan heb je op een aantal momenten nog eens een reden om een feestje te geven. Zo is een “zilveren bruiloft” voor veel mensen reden om een groot feest te geven. Bij een zilveren bruiloft ben je 25 jaar getrouwd en dat is, best een mijlpaal te noemen. En misschien zou een zilveren bruiloft misschien dan ook wel grootser gevierd moeten worden dan het trouwen zelf…

En steeds meer bruidsparen doen dat gelukkig ook. Ik zeg gelukkig, omdat ik steeds vaker als goochelaar of illusionist geboekt wordt om de feestvreugde tijdens een 25 jarig huwelijksfeest een extra impuls te geven.

Nu ben ik:

  • Dol op een feestje
  • Niet voor niets goochelaar geworden
  • Iemand die intens geniet van een gevarieerd gezelschap als publiek

Verschillend

Om even bij dit laatste punt te blijven, de gasten op een 25 jarige bruiloft zijn vaak heel verschillend. Voor veel gasten is de enige binding die ze met elkaar hebben het “feestpaar”. En toch wordt het altijd weer een groot feest, waarbij het lijkt of iedereen elkaar al jaren kent. Ik doe er alles aan om iedereen zoveel mogelijk bij mijn optreden te betrekken, waarbij het bruidspaar natuurlijk centraal staat.

De interactie met het publiek, met het bruidspaar en met elkaar zorgt keer op keer voor de nodige verbazing en vooral voor veel hilariteit. Er zijn altijd wel kinderen (en vaak ook achterkleinkinderen) op een feest als dit aanwezig. Natuurlijk helpen zij me met mijn optreden, al vinden zij dat ook best wel spannend. Maar als ze eenmaal doorhebben dat Marc Woods ook gewoon maar een mens is die een truc uithaalt, dan is het ijs al snel gebroken.

Binnenkort mag ik weer optreden tijdens een 25 jarig huwelijksfeest. Voor mij echt een voorrecht en iets waar ik nu al met heel veel plezier en voorpret naar uitkijk!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen