Familieshow – Steengoede show voor Jong & Oud

Iets leuks organiseren voor de hele familie… het kan een lastige klus zijn! Wat is nou een leuke activiteit voor alle leeftijden?

De show van Goochelaar Marc Woods is een goochelvoorstelling die wel écht leuk is voor alle gasten, een goede act voor grote groep of familie. Jong & oud zal genieten van de perfecte mix tussen stand-up comedy en magic. Geen oudbollige trucs, maar hippe en eigentijdse acts van hoogstaand niveau!

Vanaf een centrale plaats presenteert Marc een interactieve show met demonstraties van vingervlugheid, mindreading, zakkenrollen…uiteraard krijgt iedereen z’n spullen weer terug!

Kinderen vinden het fantastisch om mee te helpen en het applaus te ontvangen van het hooggeëerd publiek, ook dat gebeurt tijdens de show!

Zeer geschikt tijdens een familieweekend, familiedag op het bedrijf of een familiediner.

Marc viel regelmatig in de prijzen:

  • Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
  • Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest 2012 & 2014
  • Derde prijs Magic Effects Supercup

Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Tarieven Familieshow

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Goede toevoeging voor gemixt publiek!

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons mossel/bedrijfsfeest waren wij op zoek naar iemand die het publiek wat losser kon maken. Door/na de goede act zag je dat klanten het gesprek met elkaar aangingen vanwege de verbazing betreft de trucs. Wij zijn blij met de keuze voor Marc! NDSecurity Maassluis

Lagondafestival NL 2019

★★★★★
5 5 1
Marc wat hebben wij genoten van jouw optreden. Onze vaste gasten uit GB, D, L, USA, CH en NL waren flabbergasted en zeer enthousiast over jouw optreden voor en tijdens ons diner op vrijdagavond. Nogmaals enorm bedankt voor je fantastische optreden.

Verbazing alom

★★★★★
5 5 1
Leuke avond gehad met een illusionist met zeer snelle vingers die je onderkaak op de tafel deed belanden van verbazing!