Familieshow – Steengoede show voor Jong & Oud

Iets leuks organiseren voor de hele familie… het kan een lastige klus zijn! Wat is nou een leuke activiteit voor alle leeftijden?

De show van Goochelaar Marc Woods is een goochelvoorstelling die wel écht leuk is voor alle gasten, een goede act voor grote groep of familie. Jong & oud zal genieten van de perfecte mix tussen stand-up comedy en magic. Geen oudbollige trucs, maar hippe en eigentijdse acts van hoogstaand niveau!

Vanaf een centrale plaats presenteert Marc een interactieve show met demonstraties van vingervlugheid, mindreading, zakkenrollen…uiteraard krijgt iedereen z’n spullen weer terug!

Kinderen vinden het fantastisch om mee te helpen en het applaus te ontvangen van het hooggeëerd publiek, ook dat gebeurt tijdens de show!

Zeer geschikt tijdens een familieweekend, familiedag op het bedrijf of een familiediner.

Marc viel regelmatig in de prijzen:

  • Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
  • Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest 2012 & 2014
  • Derde prijs Magic Effects Supercup

Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Tarieven Familieshow

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Geweldig

★★★★★
Marc ontzettend bedankt, we hebben enorm genoten van je show! Hoe jij de mensen hebt vermaakt was geweldig om te zien.
- Annette de Jongh

Spetterend

★★★★★
Super bedankt voor het spetterend optreden tijdens het personeelsuitje van BASF Nederland. Iedereen heeft zich reuze vermaakt.
- BASF - Bernardine de Laat

Verwonderd

★★★★★
Marc heeft bij ons opgetreden tijdens onze laatste klantendag. Een evenement dat wij jaarlijks voor onze klanten houden, dit alles in een ongedwongen sfeer. Op ons verzoek heeft hij zich tussen de mensen begeven en dat op een ontspannen en zeer vriendelijke manier. Zijn optreden heeft bij vele mensen verwondering gebracht en dit terwijl ze op een meter afstand stonden. Hij heeft het fantastisch gedaan en we zijn heel blij dat we Marc hebben gevraagd.
- ES Elektro - Wilma Jansen