Familieshow – Steengoede show voor Jong & Oud

Iets leuks organiseren voor de hele familie… het kan een lastige klus zijn! Wat is nou een leuke activiteit voor alle leeftijden?

De show van Goochelaar Marc Woods is een goochelvoorstelling die wel écht leuk is voor alle gasten, een goede act voor grote groep of familie. Jong & oud zal genieten van de perfecte mix tussen stand-up comedy en magic. Geen oudbollige trucs, maar hippe en eigentijdse acts van hoogstaand niveau!

Vanaf een centrale plaats presenteert Marc een interactieve show met demonstraties van vingervlugheid, mindreading, zakkenrollen…uiteraard krijgt iedereen z’n spullen weer terug!

Kinderen vinden het fantastisch om mee te helpen en het applaus te ontvangen van het hooggeëerd publiek, ook dat gebeurt tijdens de show!

Zeer geschikt tijdens een familieweekend, familiedag op het bedrijf of een familiediner.

Marc viel regelmatig in de prijzen:

  • Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
  • Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest 2012 & 2014
  • Derde prijs Magic Effects Supercup

Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Tarieven Familieshow

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

25 jarig huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Beste Marc, er is nog lang nagepraat over je fantastische optreden!!! Je maakt meteen contact met de gasten en laat ze verwonderen. Perfect. Echt een aanrader om een feest op te leuken!

Super!

★★★★★
5 5 1
We hebben Marc ingehuurd voor een opening zodat niemand deze zou kunnen vergeten. Dat is zeker gelukt!

Entertainment op Maat

★★★★☆
4 5 1
De term Mindhacker is zeker op zijn plaats. Marc heeft tijdens een grote landelijke conferentie onze klanten verrast en verwonderd. De enthousiaste reacties spraken op die dag voor zich. Een aanrader, die na afsluiting nog veel stof tot nadenken geeft.