Familieshow – Steengoede show voor Jong & Oud

Iets leuks organiseren voor de hele familie… het kan een lastige klus zijn! Wat is nou een leuke activiteit voor alle leeftijden?

De show van Goochelaar Marc Woods is een goochelvoorstelling die wel écht leuk is voor alle gasten, een goede act voor grote groep of familie. Jong & oud zal genieten van de perfecte mix tussen stand-up comedy en magic. Geen oudbollige trucs, maar hippe en eigentijdse acts van hoogstaand niveau!

Vanaf een centrale plaats presenteert Marc een interactieve show met demonstraties van vingervlugheid, mindreading, zakkenrollen…uiteraard krijgt iedereen z’n spullen weer terug!

Kinderen vinden het fantastisch om mee te helpen en het applaus te ontvangen van het hooggeëerd publiek, ook dat gebeurt tijdens de show!

Zeer geschikt tijdens een familieweekend, familiedag op het bedrijf of een familiediner.

Marc viel regelmatig in de prijzen:

  • Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
  • Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest 2012 & 2014
  • Derde prijs Magic Effects Supercup

Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Tarieven Familieshow

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman