Goochelaar op bedrijfsfeest? Succes verzekerd!

Goochelaar op bedrijfsfeest is dé manier om jouw bedrijfsevent te upgraden! Verras jouw collega’s en zakenrelaties met een optreden van Marc Woods. Interacties, komisch en verbazingwekkend!

Organiseer je een bedrijfsfeest dan is het inhuren van entertainment een belangrijk element om het feest net wat extra cachet te geven. Het creëert attentiewaarde voor jouw organisatie en zal een grote impact hebben op de gasten.

Goochelaar op bedrijfsfeest

Door het ruime aanbod aan acts is Marc dé uitgesproken keuze om jouw event extra kleur te geven. Interactieve, humoristische en verbazingwekkende acts waarbij Marc balletje-balletje speelt, vingervlugge kaarttrucs vertoont maar ook acts op een groot podium behoren tot de mogelijkheden. Marc is door zijn ervaring een kei in improviseren en kan iedere situatie aan.

Marc heeft een ruime ervaring in grote en kleine producties, optredens in de evenementenbranche en intieme optredens “tussen de schuifdeuren”.

Marc als bedrijfsgoochelaar huren is een uitstekend idee!

Boek zekerheid, boek Marc!

Goochelaar op bedrijfsfeest huren

Mail voor meer informatie!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman