Goochelaar prijslijst

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Goochelaar – Succes verzekerd!

Goochelaar huren is de manier om verzekerd te zijn van succes! De feestgangers worden op een unieke manier onderdeel van deze magische acts! Met stijl, impact en gevoel voor humor pakt Marc jouw gasten in met deze moderne vorm van goochelen.

Ga je Marc als goochelaar inhuren dan ben je verzekerd van een professional die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend! Wanneer je je gasten niet alleen vermaakt, maar ook werkelijk verwonderd zal dat een impact hebben waar geen andere vorm van entertainment tegenop kan, dit schept een blijvende herinnering.

Goochelaar

Marc heeft meerdere acts beschikbaar, zo kan hij zich tussen de gasten begeven en zijn goocheltrucs van dichtbij laten zien. Maar hij kan ook theatershow verzorgen voor het gehele publiek. Marc heeft een ruime ervaring i

n grote en kleine producties, optredens in de evenementenbranche en intieme optredens “tussen de schuifdeuren”.

Marc als goochelaar huren is altijd een goed idee!

Boek zekerheid, boek Marc!

goochelaar huren

Wat vinden

ANDEREN

  

Geweldig

★★★★★
Marc ontzettend bedankt, we hebben enorm genoten van je show! Hoe jij de mensen hebt vermaakt was geweldig om te zien.
- Annette de Jongh

Spetterend

★★★★★
Super bedankt voor het spetterend optreden tijdens het personeelsuitje van BASF Nederland. Iedereen heeft zich reuze vermaakt.
- BASF - Bernardine de Laat

Verwonderd

★★★★★
Marc heeft bij ons opgetreden tijdens onze laatste klantendag. Een evenement dat wij jaarlijks voor onze klanten houden, dit alles in een ongedwongen sfeer. Op ons verzoek heeft hij zich tussen de mensen begeven en dat op een ontspannen en zeer vriendelijke manier. Zijn optreden heeft bij vele mensen verwondering gebracht en dit terwijl ze op een meter afstand stonden. Hij heeft het fantastisch gedaan en we zijn heel blij dat we Marc hebben gevraagd.
- ES Elektro - Wilma Jansen