Goochelaar – Succes verzekerd!

Goochelaar huren is de manier om verzekerd te zijn van succes! De feestgangers worden op een unieke manier onderdeel van deze magische acts! Met stijl, impact en gevoel voor humor pakt Marc jouw gasten in met deze moderne vorm van goochelen.
Ga je Marc als goochelaar inhuren dan ben je verzekerd van een professional die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend! Wanneer je je gasten niet alleen vermaakt, maar ook werkelijk verwonderd zal dat een impact hebben waar geen andere vorm van entertainment tegenop kan, dit schept een blijvende herinnering.

Goochelaar

Marc heeft meerdere acts beschikbaar, zo kan hij zich tussen de gasten begeven en zijn goocheltrucs van dichtbij laten zien. Maar hij kan ook theatershow verzorgen voor het gehele publiek. Marc heeft een ruime ervaring in grote en kleine producties, optredens in de evenementenbranche en intieme optredens “tussen de schuifdeuren”.

Marc als goochelaar huren is altijd een goed idee!

Boek zekerheid, boek Marc!

goochelaar inhuren

Goochelaar prijslijst

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Verbazing alom

★★★★★
5 5 1
Leuke avond gehad met een illusionist met zeer snelle vingers die je onderkaak op de tafel deed belanden van verbazing!

25 jarig huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Beste Marc, er is nog lang nagepraat over je fantastische optreden!!! Je maakt meteen contact met de gasten en laat ze verwonderen. Perfect. Echt een aanrader om een feest op te leuken!

Super!

★★★★★
5 5 1
We hebben Marc ingehuurd voor een opening zodat niemand deze zou kunnen vergeten. Dat is zeker gelukt!