Goochelaar op jouw feest? Succes verzekerd!

Goochelaar huren is de manier om verzekerd te zijn van succes! De feestgangers worden op een unieke manier onderdeel van deze magische acts! Met stijl, impact en gevoel voor humor pakt Marc jouw gasten in met deze moderne vorm van goochelen.

Ga je Marc als goochelaar inhuren dan ben je verzekerd van een professional die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend! Wanneer je je gasten niet alleen vermaakt, maar ook werkelijk verwonderd zal dat een impact hebben waar geen andere vorm van entertainment tegenop kan, dit schept een blijvende herinnering.

Goochelaar

Marc heeft meerdere acts beschikbaar, zo kan hij zich tussen de gasten begeven en zijn goocheltrucs van dichtbij laten zien. Maar hij kan ook een centrale show verzorgen voor het gehele publiek. Marc heeft een ruime ervaring in grote en kleine producties, optredens in de evenementenbranche en intieme optredens “tussen de schuifdeuren”.

Boek zekerheid, boek Marc!

Goochelaar huren

Mail voor meer informatie!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman