goochelaar-logo

Marc Woods

Dé goochelaar voor jouw feest of event

Meer informatie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
tafelgoochelaar inhuren
goochelaar huren
goochelaar
goochelaar huren
beste mentalist
goochelaar huren
spreker huren congres
goochelaar huren
tafelgoochelaar inhuren

Goochelaar op jouw feest? Succes verzekerd!

Huur een goochelaar voor gegarandeerd succes! Marc betrekt feestgangers bij zijn magische acts met stijl, humor en impact.

Wanneer je Marc inhuurt als goochelaar, kun je er zeker van zijn dat je een ervaren professional krijgt. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend! Door je gasten niet alleen te vermaken, maar ook te verwonderen, zal het entertainment een blijvende indruk achterlaten.

Er is geen andere vorm van entertainment die vergelijkbaar is met de impact van een goochelaar. Dit alles komt samen om een onvergetelijke herinnering te creëren.

Het
aanbod

Laat je betoveren door de elegante wijze waarop Marc, gespecialiseerd in close-up trucs en indrukwekkende illusies, jouw gasten verrast. Geniet van een memorabele avond vol magie en verwondering.

Goochelaar

01.

goochelaar huren

02.

Mindhacker

Marc is bedreven in het lezen van gedachten en beheerst een scala aan technieken zoals mind-magic, suggestie en illusies om jouw perceptie te beïnvloeden. Verbaas jouw gasten en jezelf!

03.

Spreker

Marc geeft een presentatie over hoe communicatie, waarneming en focus ons beïnvloeden op de werkvloer en in ons dagelijks leven.

tafelgoochelaar inhuren

Neem contact op voor een voorstel

Direct een offerte in je mailbox!

Wat anderen zeggen

Ervaringen van anderen

Geschikt voor

tafelgoochelaar
Borrels en recepties

Een goochelaar op een borrel of receptie is een uitstekende keuze omdat hij of zij de perfecte ijsbreker kan zijn en de sfeer kan verhogen. Daarnaast kan een goochelaar gasten vermaken met interactieve en leuke trucs, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

mentalist show
Bruiloften

Een goochelaar zorgt voor entertainment en verwondering bij de gasten van het huwelijk, wat de feestelijke sfeer nog meer versterkt. Bovendien kan de goochelaar zorgen voor een persoonlijk en uniek element door bijvoorbeeld trucs te laten zien die hij speciaal voor het bruidspaar uitvoert.

spreker inhuren
Open dag, klantendagen e.d.

Het inhuren van een goochelaar tijdens een open dag of klantendag trekt niet alleen de aandacht van (potentiële) klanten, maar zorgt er ook voor dat zij zich op een verrassende manier vermaakt voelen. De goochelaar kan bovendien de producten of diensten van het bedrijf op een ludieke manier in de schijnwerpers zetten en de merkbeleving van het bedrijf versterken.

tafelgoochelaar inhuren

Video's

tafelgoochelaar
Video afspelen over tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar / Rondlopende goochelaar

Bekijk de video

mentalist show
Video afspelen over mentalist show

Mindhacker podiumshow

Bekijk de video

goochelaar huren
goochelaar

Zij gingen jou voor

goochelaar huren

Wat anderen zeggen