Illusionist huren/inhuren

Spectaculaire animatie op jouw event?

Zet Marc in als illusionist en betover jouw gasten met deze onnavolgbare act! Als illusionist met zijn MiNDHACKER act op het podium of mobiel tussen de gasten als rondlopende illusionist. Stijlvol entertainment met humor, vingervlugheid en scherpzinnige trucs weet hij iedereen te betoveren.

Een échte professional die zich zonder problemen aanpast op onverwachte momenten! Zoek je de perfecte act? Stop dan met zoeken en boek deze top-act!

Illusionist

Op een podium voor een publiek van 1000 gasten of als animatie act rondlopend tussen het publiek? Een illusionist is een bijzondere aanvulling voor iedere feestelijke gebeurtenis.

Marc combineert in deze vingervlugge act de kunst van het zakkenrollen, gedachtenlezen, balletje-balletje en meer.

Een act met een ENORME impact!

Prijslijst illusionist

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Marc ontzettend bedankt, we hebben enorm genoten van je show! Hoe jij de mensen hebt vermaakt was geweldig om te zien.

Spetterend

★★★★★
5 5 1
Super bedankt voor het spetterend optreden tijdens het personeelsuitje van BASF Nederland. Iedereen heeft zich reuze vermaakt.

Verwonderd

★★★★★
5 5 1
Marc heeft bij ons opgetreden tijdens onze laatste klantendag. Een evenement dat wij jaarlijks voor onze klanten houden, dit alles in een ongedwongen sfeer. Op ons verzoek heeft hij zich tussen de mensen begeven en dat op een ontspannen en zeer vriendelijke manier. Zijn optreden heeft bij vele mensen verwondering gebracht en dit terwijl ze op een meter afstand stonden. Hij heeft het fantastisch gedaan en we zijn heel blij dat we Marc hebben gevraagd.