goochelaar-logo

Marc Woods

De illusionist die écht verrast!

Meer informatie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
tafelgoochelaar inhuren
goochelaar huren
goochelaar
goochelaar huren
beste mentalist
goochelaar huren
spreker huren congres
goochelaar huren
tafelgoochelaar inhuren

Illusionist boeken?
Met Marc Woods zit je goed!

Een illusionist inhuren is gegarandeerd een succes. Marc verbaast en verrast jouw gasten met zijn bijzondere shows!

Boek je Marc als illusionist, dan kun je er zeker van zijn dat je een  professional in huis haalt. Met nationaal en internationaal prijswinnende acts weet hij zijn publiek keer op keer te verbazen. Maak indruk op jouw gasten met Marc Woods.

Het
aanbod

Laat je betoveren door de elegante wijze waarop Marc, gespecialiseerd in mentalisme en indrukwekkende trucs, jouw gasten verrast. Geniet van een memorabel optreden vol magie en verwondering.

Illusionist

01.

goochelaar huren

02.

Mindhacker

Marc is een ervaren mind-reader en beheerst verschillende technieken zoals mind-magic, suggestie en illusies om de perceptie van anderen te beïnvloeden. Breng je gasten én jezelf in verbazing met zijn vaardigheden!

03.

Spreker

Marc houdt een presentatie over de invloed van communicatie, waarneming en focus op ons dagelijks leven en op de werkvloer.

tafelgoochelaar inhuren

Neem contact op voor een voorstel

Direct een offerte in je mailbox!

Wat anderen zeggen

Ervaringen van anderen

Geschikt voor

tafelgoochelaar
Borrels en recepties

Een illusionist inhuren voor een borrel of receptie is een fantastische optie. Een illusionist kan namelijk zorgen voor een gezellige sfeer en is de ultieme ijsbreker! Bovendien kan een illusionist gasten entertainen met unieke en interactieve trucs, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

mentalist show
Bruiloften

De aanwezigheid van een illusionist op een huwelijksfeest draagt bij aan de feestelijke sfeer en biedt de gasten vermaak en verwondering. Daarnaast kan de illusionist het bruidspaar verrassen met persoonlijke en unieke trucs die speciaal voor hen zijn bedacht. Dit kan de algehele beleving van het huwelijk en de herinneringen aan deze bijzondere dag nog specialer maken.

spreker inhuren
Open dag, klantendagen e.d.

Een illusionist inhuren voor een open dag of klantendag heeft meer voordelen dan alleen maar de aandacht van (potentiële) klanten trekken. Het zorgt er namelijk ook voor dat zij zich op een verrassende en amusante manier vermaken. Daarnaast kan de illusionist op unieke wijze de producten of diensten van het bedrijf presenteren en daarmee de merkbeleving van het bedrijf versterken.

tafelgoochelaar inhuren

Video's

tafelgoochelaar
Video afspelen over tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar / Rondlopende goochelaar

Bekijk de video

mentalist show
Video afspelen over mentalist show

Mindhacker podiumshow

Bekijk de video

goochelaar huren
goochelaar

Zij gingen jou voor

goochelaar huren

Wat anderen zeggen