Online MiNDHACK

De show voor uw online meeting.

Tijdens de Online MiNDHACK neemt Marc Woods een loopje met onze waarneming. Omdat deze show zich vooral richt op het maken van keuzes en hoe onze waarneming daarbij om de tuin wordt geleid is het uitstekend mogelijk om dit via een zoom-sessie of teams vergadering toe te passen.

Live maar dan online!

Dé live show die gewoon mogelijk is, iedereen doet mee…gewoon vanuit huis. Verwacht geen suf en saai verhaal maar houd rekening met een interactief en uitdagend geheel voor alle deelnemers.

Bizarre experimenten en verrassende inzichten maken dit tot dé energizer voor jouw online meeting!

Professionele Studio

Vanuit de professionele studio betovert Marc alle deelnemers tijdens de digitale borrel, tijdens de online vergadering etc. Dus ben je op zoek naar iets unieks voor jouw online meeting? Dan is Online MiNDHACK uitstekend geschikt!

Un-fucking-believable wat die gast doet!

Giel Beelen – Radiopresentator

  • Een unieke toevoeging aan jouw online meeting
  • Deze show wordt keer op keer op maat gemaakt
  • Zet de deelnemers aan het denken
  • Een interactieve belevenis die inspireert

Online Show Offerte

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN?

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman

Maak jouw online meeting onvergetelijk...