Reviews

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman

Goede toevoeging voor gemixt publiek!

★★★★★
Tijdens ons mossel/bedrijfsfeest waren wij op zoek naar iemand die het publiek wat losser kon maken. Door/na de goede act zag je dat klanten het gesprek met elkaar aangingen vanwege de verbazing betreft de trucs. Wij zijn blij met de keuze voor Marc! NDSecurity Maassluis
- Bodhi Bosma

Lagondafestival NL 2019

★★★★★
Marc wat hebben wij genoten van jouw optreden. Onze vaste gasten uit GB, D, L, USA, CH en NL waren flabbergasted en zeer enthousiast over jouw optreden voor en tijdens ons diner op vrijdagavond. Nogmaals enorm bedankt voor je fantastische optreden.
- Margie Vrije

Verbazing alom

★★★★★
Leuke avond gehad met een illusionist met zeer snelle vingers die je onderkaak op de tafel deed belanden van verbazing!
- A.v.Driel

25 jarig huwelijksfeest

★★★★★
Beste Marc, er is nog lang nagepraat over je fantastische optreden!!! Je maakt meteen contact met de gasten en laat ze verwonderen. Perfect. Echt een aanrader om een feest op te leuken!
- Mirjam & Eric

Super!

★★★★★
We hebben Marc ingehuurd voor een opening zodat niemand deze zou kunnen vergeten. Dat is zeker gelukt!
- Jouk Snoek

Entertainment op Maat

★★★★☆
De term Mindhacker is zeker op zijn plaats. Marc heeft tijdens een grote landelijke conferentie onze klanten verrast en verwonderd. De enthousiaste reacties spraken op die dag voor zich. Een aanrader, die na afsluiting nog veel stof tot nadenken geeft.
- M. Maliepaard

Fantastisch!

★★★★★
Nodig Marc uit voor je feest om zijn fantastische acts te laten zien en succes is verzekerd! Hoe knap is het om iedereen in volle verbazing achter te laten. Het gebeurt onder je eigen ogen en je gelooft het niet! Er wordt door de gasten lang over nagepraat, hoe kan dit vraagt een ieder zich af :). Marc dankjewel je hebt ons feest tot een geweldig succes gemaakt! Groetjes, Ellen
- Ellen Diks

Teamuitje

★★★★★
Beste Marc, wij hebben genoten van jouw bijdragen aan ons teamuitje. Jouw trucs en aanwezigheid waren de kers op de taart, wij hebben een onvergetelijke avond gehad.
- Annelies Verkijk

Marc Woods op ons bedrijfsfeest!

★★★★★
We wisten niet wat we moesten verwachten maar Marc heeft ons positief verrast. Terwijl het feest in volle gang bleef ging Marc langs alle gasten om hen in kleine groepjes te vermaken met werkelijk onbegrijpelijke trucs. Echte aanrader om je feest compleet te maken.
- E.Hendriks

Top performance op company event!

★★★★★
Marc - verzorgt boeking & betaling op proactieve & transparante wijze - is heel flexibel - maakt goed contact met publiek - brengt een show die alle aanwezigen aan het lachten brengt - is een absolute sfeermaker Sterk aan te raden - bedankt Marc!
- Guillaume De Lescluze

OKE nieuwjaarsreceptie

★★★★★
Dit was een hele leuke aanvulling op onze ondernemersavond. Wat een enthousiasme en een vingervlugheid. We hebben erg leuke reacties en verwondering gehoord deze avond. Erg leuk dat je er bij was!
- Monique

50 jaar huwelijksfeest

★★★★★
Ja, daar zit je dan te denken, hoe gaan we het vieren. Met een grote groep of juist met een kleinere. Dat laatste werd het, met kinderen, kleinkinderen, familie en intieme vrienden. De Ambiance was geweldig, een rustieke plek ergens in Gelderland. Maar ja alleen een borrel en een etentje. Goochelaar, Sneltekenaar? Nee hoor, via, via, advies gekregen en ben op het net gaan surfen en zag een aantal personen uit het vakgebied van Marc Woods voorbij komen. Gokje, ja want je weet niet wie je krijgt ondanks de positieve reviews. Nu beste lezers het was een klapper. Het begon met goede communicatie en vanaf het eerste moment een soortement " click" Onze gasten waren verrast over de virtuositeit, snelheid waarmee Marc de gasten soms letterlijk bij de neus nam. Hij zweefde van Tafel met naar tafel en hilariteit alom. Iedereen probeerde er achter te komen hoe hij dit nu flikte, nu vergeet het maar. Marc is een echte aanrader die zich ook inleeft in wat voor gezelschap hij zich bevind. Conclusie: Marc, je bent en was bij ons van grote klasse. Leendert Santema Didam
- Leendert Santema

een entertainer in hart en nieren

★★★★★
Marc is een hele spontane persoonlijkheid. Een entertainer in hart en nieren. Ons gezelschap heeft enorm genoten van zijn kunsten.
- Mariëlle Pluim

Leuke en breinverruimende act!

★★★★☆
Mark zorgde voor een leuke act en breinverruiming, zodat de tweede dialoogvraag aan tafel met open geest kon worden behandeld door alle deelnemers.
- Maureen

Exciting and engaging show

★★★★★
During a formal dinner with about 40 guests from across the globe, Marc engaged and entertained our audience with a number of truly exciting and mind-hacking illusions! A true entertainer. I would certainly recommend Marc.
- Jan W. van der Velde

TOPillusionist!

★★★★★
Wij vierden o.a. onze beide verjaardagen voor familie en vrienden. Marc was er om onze gasten te verrassen met table magic en een centrale act en wat was het superleuk!! Niet alleen is Marc ontzettend sympathiek, het is een top-illusionist. Professioneel en op en top magic.... Wij maar ook onze gasten waren vol lof en erg enthousiast over Marc. Wij willen Marc bedanken voor zijn aanwezigheid op ons feest. Hij heeft ons en onze gasten betoverd.
- Walter en Inge

Super ervaring!

★★★★★
Marc heeft voor onze familie een prive optreden gegeven. De manier waarop hij met zowel het jonge als oudere publiek omgaat is gewoon super. We hebben met zijn allen genoten!
- Wouter Hermsen

25 Jarig huwelijksfeest

★★★★★
Marc, wij hebben je gevraagd om onze gasten tijdens het feest te vermaken. Nou, dit is je met succes gelukt! Op jou spontane en vermakelijke manier, heb je onze gasten met verbijstering achter gelaten. Je onwaarschijnlijke trucs en de vermakelijke manier waarop je je tussen de gasten begaf, heeft ons mooie feest echt compleet gemaakt! Jouw spetterende opening vloeide over in het vermaak aan elke (hang)tafel. Een echte aanrader voor als je eens iets anders wilt. Totaal in te passen op elke gelegenheid. Heel erg bedankt namens ons en al onze gasten.....(er wordt nog flink over nagepraat)
- Familie Koppers

Grappig en vingervlug!

★★★★★
Een echt leuke en vingervlugge bijdrage aan het verjaardagsfeest: deze tafelgoochelaar was een grappige en voor sommigen mensen onthutsende magician, die de feestvreugde en het plezier nog meer verhoogde. Marc was bovendien heel stipt in het nakomen van zijn afspraken.
- Tessy Ernst

Succes verzekerd

★★★★★
Niemand hoeft zich ooit nog druk te maken over hoe je een uiterst gemeleerd gezelschap tot een geheel kunt smeden. Nodig Marc uit en binnen enkele minuten weet hij ze verbinden tot een hechte groep. Vol verbazing, ontzetting en ongeloof kijkt men elkaar aan en probeert te verklaren wat er onder hun ogen is gebeurd. Geweldig zoals hij zich aanpast aan zijn toeschouwers. Rekening houdt met leeftijd en zo nodig in het Nederlands en Engels zijn kunsten in woord begeleidt. Succes verzekerd.
- Frank Sidler

Zonnefeest entertainment

★★★★★
Geweldig leuke feestavond gehad met Marc Woods als tafelgoochelaar. Tijdens de feestavond ging hij van tafel naar tafel om de mensen versteld te doen staan van zijn kunsten. je zit er met je neus bovenop maar snapt niet hoe..... P.S. controleer aan het einde van de avond wel even of je je horloge nog wel hebt!
- De Pit Overloon

Fantastisch!

★★★★★
Marc heeft ons enorm vermaakt met zijn voortreffelijke trucs! Niet alleen de act was geweldig; Marc is zeer professioneel en prettig in de communicatie. Marc, bedankt!
- The Learning Network

Echte aanrader

★★★★★
Marc heeft opgetreden tijdens ons eerste lustrum i.k.v. ons 5-jarig bestaan. Veel lol en plezier en verbazing alom tijdens de spectaculaire trucs van Marc. Fantastische en lovende reacties van de aanwezige M&A-professionals. Een aanrader voor ieder feest!
- Stichting M&A aan de Maas

Geweldig

★★★★★
Marc heeft op de Aspergefeesten en braderie in Grubbenvorst opgetreden. Mooi om te zien hoe hij de interactie zoekt met de gasten op het evenement. De spontane reacties van het publiek zeggen dan genoeg. Ook weet hij goed de verbinding te leggen tussen publiek en kooplui. Echt een topper!!! Marc bedankt.
- Ronald Frieling

Ondoorgrondelijke trucs!

★★★★★
Tijdens de brunch met ca. 45 oud-collega's hebben we twee uur genoten van zijn trucs tijdens het TableMagic. Trucs waar je met je neus bovenop zit en toch geen vinger achter kunt krijgen. Telkens weer hoorde je ergens applaus als hij weer bij een andere tafel was om de gasten te verrassen en verbazen. Zijn bijdrage heeft de dag met oud-collega's extra cachet gegeven. En enkele van deze oud-collega's in verwarring achter gelaten....Van begin tot eind is er sprake geweest van professioneel en plezierig contact. Een mensenmens die grote waardering verdient vanwege zijn bijdrage.
- Henk Kuipers

Chapeau

★★★★★
Een vrijwilligersmiddag georganiseerd waar Marc kwam optreden. Wij hebben hele leuke en positieve reacties gehad over de trucs die Marc uitvoerden. Marc zelf was ook heel aardig, vriendelijk en gezellig en "speelde" het spel met de mensen mee. Wij waren als Stichting ook heel tevreden. Nogmaals chapeau!!!!!!!!!
- Greet Gijsen/Stichting Pulse

Afwisselend & Verrassend

★★★★★
Voor bijeenkomsten met inwoners van de gemeente hebben wij Marc gevraagd om op te treden. Zijn dynamische optreden op verschillende avonden maakte de sfeer informeel en open. Uitsluitend lovende woorden van de bezoekers. Een aanrader; zeker als je als gastheer jouw bezoekers op een leuke manier wilt verrassen.
- Esther Franse

Nieuwjaarsbijeenkomst EWI TU Delft

★★★★★
De show was verrassend en erg afwisselend. Iedereen werd erbij betrokken en was gefocust. Met volle verbazing genoten wij van zijn show. Marc Woods is buiten zijn professionaliteit ook een erg prettig persoon en erg toegankelijk. Engels was uitstekend. Ik zou hem zeker voor een volgende keer wederom uitnodigen.
- Irma Zomerdijk TU Delft

Rubik's Koning!

★★★★★
We hebben Marc ingeschakeld om ons team programmeurs een Rubik's workshop te geven. Dat was zó leuk! Hij had het mooi verpakt met trucs eromheen; inspirerend en leerzaam :-).
- Bas van der Lans

Origineel en verbazingwekkend

★★★★★
Maandag, 4 december optreden van Marc Woods voor lustrumfeest van onze Haarlemmermeersche Vrouwen Sociëteit. We hebben er van genoten. Zijn optreden is origineel, hartverwarmend en verbazingwekkend!! Je vraagt je voortdurend af, hoe kan dat, en hoe doet hij dat. Hij is een echte aanrader voor ieder feest of iets dergelijks. Marc Woods - EEN TOPPER.
- Wil Broekhoven

Gouden huwelijksfeest

★★★★★
Positief verrast door de talloze acts van Marc op het gouden huwelijksfeest van onze ouders. Marc nam ruim de tijd om iedereen minstens een aantal keren te hebben bezocht tijdens het gezellige feest. Er wordt nog veel over het feest nagesproken en dat is natuurlijk alleen maar leuk... als je een een feestje geeft dan is het fijn als dat goed geregeld is en Marc heeft hier als onderdeel van het geheel een zeer leuke en positieve bijdrage aan geleverd. Hij babbelt ook lekker en dat is alleen maar meegenomen. Marc, tot ziens bij een aanstaande klus hopelijk!
- Wouter Kloosters

Mooie aanvulling op het geheel

★★★★★
Hoe vervelend is wachten......nou met Marc Woods zeker niet meer! Een leuk programma tijdens breaks maar ook een hilarische podium act. Iets anders dan anders!!
- Willie Teixeira

Magie en sensatie aan tafel

★★★★★
Tijdens onze diner c.q. feestavond heeft Marc al onze 350 gasten weten te betoveren en verrassen met zijn spektakel aan tafel. Telkens hoorde je weer ergens een applaus als hij weer wat tafels verder aanschoof om het publiek te verbazen. Zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. Dank Marc.
- Monique Zijlstra

Anders denken

★★★★★
Tijdens een managersbijeenkomst van Royal FloraHolland, op een boerderij tussen dampende weilanden, werden we in alle vroegte in actie gezet door Marc. Met inspirerende en interactieve acts liet Marc ons zien hoe belangrijk “anders denken” is. Een prima start van onze change management bijeenkomst!
- Ans van Saase

Extra glans

★★★★★
Wij vonden je optreden van 10 juni j.l. magisch en fantastisch. Goede interactie met de toeschouwers. Het geheel werd snel en vriendelijk gepresenteerd en er was direct een familiaire sfeer. Je hebt ons feest extra glans gegeven. Hartelijk dank daarvoor! Fam. Dekker
- Fam. Dekker

Geslaagd galadiner

★★★★★
Op het Comenius College in Hilversum hadden we dit jaar een galadiner. Meer dan 200 examenleerlingen en collega's in prachtige galakleding. Lange gedekte dinertafels en een uitgebreid lopend buffet. Als verrassing hadden we Marc uitgenodigd. Gekleed in smoking liep Marc de hele avond tussen de gasten door en schoof her en der aan tafel. Fantastisch hoe makkelijk hij aansluiting vond en ongedwongen onze jongvolwassenen met verbazing zijn kunsten liet zien. Het was een zeer geslaagde avond en dat was zeker ook te danken aan het optreden van Marc. Het was een mooie toevoeging aan ons gala. Dank je wel Marc!
- Marco van den Heuvel

Echt super!

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner op 11 maart j.l. op onze 40 jarig huwelijksfeest geweldig werk verricht! Het was echt werkelijk grandioos! Wij en al onze gasten waren zeer onder de indruk van zijn vrolijke, hilarische en professionele optreden. Telkens aan een tafel deed hij zijn trucs tussen de gangen door en iedereen vond het super geweldig. Ze hebben het er nog steeds over. Hij vermaakte iedereen en het verveelde geen seconde. In één woord een toppertje!! Marc nogmaals onze grote dank.
- Co en Thea Oudhof

Top optreden, fantastisch artiest!

★★★★★
Wat hebben we van Marc z'n optreden genoten. Iedere truc verbaasde iedereen! Topartiest!!!
- Bart

Leuke en enthousiaste magieavond.

★★★★★
Wij hadden een nieuwjaarfeestje met een lekker buffet. Om het nog gezelliger te maken had ik een tafelgoochelaar geboekt. Dat was Marc Woods. Na goed en duidelijk telefonisch overleg over hoe de avond zou verlopen kwam hij op het feestje. Hij had als eerste een hele leuke afwisselende introductie act en nam daar alle mensen die waren in mee. De mensen in de zaal deden ook enthousiast mee. Na zijn act ging hij alle tafels langs als tafelgoochelaar met leuke trucs. De sfeer zat er echt heel goed in de mensen werden steeds enthousiaster. Zeker door Marc Woods is onze avond zeer geslaagd. Wij onthouden zijn naam en boeken hem zekers vaker, ook voor onze jeugdleden met een gezellige avond.
- Danielle ter Laak

Zeer verrassend en onderhoudend

★★★★★
Marc heeft voor onze vriendenclub en dispuut Idefix (Delft) een programma verzorgd. Daarbij heel erg goed ingespeeld op de specifieke wensen. Maar ook goed voorbereid op het kritische publiek. Hij heeft de deelnemers op een hele prettige onvergetelijke manier meegenomen. Maar heeft ook iets verteld over de wereld achter de illusie. Dat goochelen meer is dan een simpele truc. Het was een zeer geslaagde performance waar nog erg lang over nagepraat werd. Marc is als illusionist zeker een aanrader!
- Peter Schuitmaker

Super aanvulling voor congress diner!

★★★★★
Tijdens een distributor congress hebben we Marc gevraagd om met tablemagic het diner wat informeler te maken. Dit is zeker gelukt, te horen aan het daverende applaus wat Marc kreeg bij elke tafel! Gewoon erg goed en een absolute aanrader!
- Jasper Hunnekens

Geweldig raadselachtig

★★★★★
Fantastische goochelacts van Marc Woods tijdens ons teamuitje van Emergis. Raadselachtige trucs en erg leuk ingespeeld op het publiek.
- Ans Noordijk

Geweldig optreden van Marc Woods

★★★★★
Door het fabuleuze optreden van Marc Woods heeft ons feest een extra dimensie gekregen. Onnavolgbaar.
- Elisabeth Bloemena

Super voorstelling!!

★★★★★
Een geweldige avond beleefd samen met onze cliënten op Woonpark Eckartdal. Het samenspel tussen Marc en onze mensen was een genot om te zien. Een hele persoonlijke benadering met heel veel invoelend vermogen. SUPER!!
- Lunetzorg

A surprise and a delight

★★★★★
A surprise in that it was secretly organised by my daughters to celebrate my wife's birthday. A delight in that Marc is not only a very very accomplished magician but also has all the patter in both Dutch and English to make for a most entertaining evening. He had the groups at the tables in fits of laughter whilst amazing them with is feats of magic. Highly recommended.
- Terry Rowlay

Verbazend en verrassend 🙂

★★★★★
Afgelopen vrijdagavond heeft Marc ons bij het Concours D'Elegance in Apeldoorn constant verrast en verbaasd met geweldige goocheltrucs. Het is verbluffend dat het brein constant voor de gek gehouden wordt, ondanks dat je er met de neus bovenop staat. Echt geweldig en nogmaals erg bedankt Marc!
- Gerke Vos

Echt geweldig!

★★★★★
Op 30 juni organiseerde ABS Autoherstel een relatie-event voor aangesloten vestigingen, opdrachtgevers en leveranciers. Tijdens de borrel en de bbq ging Marc langs de tafels om onze gasten te verrassen met zijn spectaculaire trucs. Het gemak waarmee hij dat doet, maar ook de humor en snelheid van zijn optreden zijn echt geweldig. Een superleuke aanvulling op ons programma! Dankjewel Marc!!!
- Ineke van Klei - ABS Autoherstel

Verbazing alom op Europees Symposium

★★★★★
Tijdens een door ons gesponsord symposium met gasten uit heel Europa stal Marc de show met een grandioos optreden tijdens het diner. Z'n spontane en open benadering zorgde voor hilariteit aan tafel die de sfeer en de onderlinge contacten enorm ten goede kwam. Het gemak waarin hij ook in het Engels iedereen kan benaderen en kan verbazen met z'n trucs haalt elke drempel weg. Dat werd eens te meer duidelijk bij de evaluatie, Marc heeft het netwerk van deelnemers gestimuleerd! Bedankt voor je onvergetelijke optreden!!!
- Hans Kwaspen

Verbazingwekkend!!

★★★★★
Afgelopen zaterdag tijdens een evenement, georganiseerd door het bedrijf waar mijn vriend werkt, was Marc Woods zeker het hoogtepunt. Hij bleef maar komen met nieuwe trucs, aan één stuk door. Zowel kinderen als volwassenen wist hij te verbazen. Ik ga hem zeker onthouden voor speciale gelegenheden in de toekomst!
- Jessica Schouw

Excellent performance

★★★★☆
Entertaining and professional performance
- Andrew Wall

Act in de limo

★★★★★
Afgelopen woensdag limodiner gehad met als extraatje Marc. het was TOP, je zit er met je neus bovenop en je kunt het niet bevatten. Marc bedankt!
- JP Willems

Sensing the brain

★★★★★
“Sensing the brain” is really possible! During a network and inspiration day of international companies in FMCG, Mindhacker Marc gave a brilliant and very entertaining performance! Let him prove he can also hack your mind!
- André Vriens

Wat een fantastische avond!

★★★★★
Mij zul je niet hebben, zo was van de gezichten af te lezen bij binnenkomst in De Klappeij voor Bier en Burgers in Oosterhout. Al snel bleek de afstand tussen werkelijkheid en illusie maar kort. Marc heeft ons volledig ingepakt en daarmee een fantastische avond bezorgd! Bedankt Marc.
- Paul Liebregts

Top!

★★★★★
Marc heeft voor ons opgetreden als tafelgoochelaar tijdens een bruiloft. Hij heeft met zijn goochelkunsten iedereen versteld doen staan! Marc, bedankt voor je bijdrage, flexibiliteit en enthousiasme!
- Joyce

Rebranding evenement PepsiCo Nederland

★★★★★
Marc heeft ons uitstekend geholpen bij een lastige klus. Hij heeft prachtig in beeld gebracht hoe wij met onze merken over zijn gegaan op een ander design. Zijn humor en ongedwongen persoonlijkheid sloegen erg goed aan bij het publiek. Topshow van een topgoochelaar!
- Guy Wegter

Genoten!

★★★★★
Hoi Marc, Wat ben jij vingervlug! Ik heb genoten van je optreden tijdens de seventiesparty op de NCE2016. Ook onze kinderen vonden het geweldig! De dag na het feest hadden ze het nog over je. 'Pietje' is gelijk gaan oefenen met de kaarten. Hij vond het erg leuk om met je te praten. Ook onze partners vonden het leuk je na afloop nog even gesproken te hebben. Ik hoop je ooit weer tegen te komen. Mensen niet twijfelen maar boeken deze sympathieke goochelaar.
- Jolanda

Een magische ervaring

★★★★★
Op zondag 10 april heb ik mijn 50e verjaardag gevierd in Puur! in Geertruidenberg. Een van de hoogtepunten van het feest was het optreden van Marc. Eerst heeft hij de 70 aanwezigen vermaakt met een show, met daarin o.a. een Houdini-act. Vervolgens is hij de diverse tafels afgegaan om de gasten te verbazen met table magic. Een aantal trucs heeft hij op verzoek herhaald en ook in de "herkansing" is niemand erin geslaagd te achterhalen wat het geheim is. We kenden Marc van een eerder optreden (in Terheijden). Opnieuw is hij erin geslaagd om ons een magische ervaring te bezorgen.
- Ineke Nuiten

Geweldig

★★★★★
Marc het was geweldig wat je aan tafel hebt laten zien bij Restaurant de Werelt! We hebben ervan genoten...bedankt!
- Tony

Entertainend & professioneel

★★★★★
Marc heeft de cliënten van GGZBreburg in Dongen een geweldige middag bezorgd. We hebben veel blije en verbaasde gezichten gezien. Fantastisch om te zien, bij deze toch niet makkelijke, doelgroep. Marc maakte "echt" contact met de mensen. Betrok iedereen persoonlijk. Ook de aanwezige familie, maatjes en personeel konden hun ogen niet geloven. Aanrader, compliment!!
- Lydia Vis

Wervelende show

★★★★★
Marc heeft voor onze opleiding Integrale Veiligheidskunde (Hogeschool Utrecht) opgetreden tijdens een diploma-uitreiking. Hij heeft drie acts gekozen waarin hij op een leuke, speelse en interactieve manier het publiek versteld deed staan van zijn mind hacking en ontsnappingskunsten. Het was een wervelende show waar enthousiast over werd nagepraat. ('Hoe deed ie dat?'). Het paste precies bij een avond die mensen zich graag herinneren.
- Hogeschool Utrecht - Jan Eberg

Complimenten

★★★★★
Onze complimenten voor je geweldige optreden op onze nieuwjaarsbijeenkomst van ABN Amro Zeeland! Je hebt weer velen versteld doen staan. Er wordt nog volop over nagepraat.
- ABN Amro - Marco

Entertainment

★★★★★
Marc is bij ons geweest als tafelgoochelaar. Een geweldige ervaring en het leverde veel gespreksstof op de hele avond. Entertainment ten top. Bedankt Marc!
- Remko en Inez

TEDx Host

★★★★★
Being the Host of an inspiring event such as TEDx is a big big role. Marc was not only enthusiastic to became part of the group volunteers to realise this event, he also really took time and effort and he sure nailed it!! It was my pleasure to work with him. Marc = Host and Mindhacker = It fits him like a glove!
- TEDx - Barbara

Impressing!

★★★★★
Having a table magician at a conference dinner was a great idea and Marc made it happen by impressing, entertaining and poking the curiosity and astonishment of our guests. It was a lovely evening!
- KU Leuven - Rabab Nasser

Weerzinwekkend!

★★★★★
Marc bedankt voor het weerzinwekkende optreden, alle gasten groot en klein waren zeer onder de indruk van je prestaties.
- Gerwin

TOP!

★★★★★
Al vele shows gezien in een woord top spetterend en Marc is een spontane persoonlijkheid geweldig om mee te maken !!
- Sonja

Aanrader

★★★★★
In Juni hebben we binnen mijn familie een zgn. familiedag gehad. Een heerlijke dag gewoon met je eigen "vleesch en bloed". Iedereen spreekt dezelfde taal, begrijpt elkaar en helpt elkaar. Het is mooi om in een dergelijk familieverband op te groeien en de generaties te zien opbloeien. Een onderdeel van deze familiedag was Marc Woods die ik leerde kennen tijdens zijn eerste theatershow in Vestzaktheater De Schelleboom. Daarna hebben we prettig met elkaar gesproken en hebben we hem uitgenodigd om in 'ons gezelschap" een aantal keer de verschillende facetten van zijn "Meet The Magic" te tonen. Wow wat een vakmanschap als je mijn familie a) stil krijgt, b) kunt laten participeren c) de aandacht vast weet te houden d) laat lachen! Chapeau! Maar mogelijk is de grootste kracht van Marc nog wel dat hij de aanwezigen laat participeren en de 'ster' van de show maakt en zichzelf een rol bedenkt als aangever. Nu ik dan de aangever ben... Marc Woods is een zekere aanrader. Zie de kleine selectie van gisteren. Men straalt, men lacht en is verwondert.. Nogmaals dank Marc!
- Hans Ligtenberg

Dynamo

★★★★★
Serieus, dit is net Dynamo maar dan LIVE…gewoon onbegrijpelijk!
- Mikel vd Broek

Incredible

★★★★★
We celebrated our 100 years anniversary and had Marc going around the tables making his incredible tricks. From table to table you could hear people laughing and clapping. He was funny, professional and was a great success!
- NH Hotels - Leticia Muro

Kunstenaar

★★★★★
Ik heb me goed vermaakt en hoor van mijn collega’s alleen maar goede verhalen. Je bent een ware kunstenaar, ga zo door!
- Boy

Te gek

★★★★★
Was te gek op het feest bij Ard! Voor iedereen die dit leest. Boeken…is te gek!
- Ronald

Enthousiast

★★★★★
Marc is een positieve en enthousiaste goochelaar. Van onze klanten krijgen we niets dan lof. Zijn publieksgerichte aanpak en vingervlugheid zijn de ideale ingrediënten voor elke gelegenheid. Daarnaast is hij flexibel en een fijne gast om mee te werken!
- Boris van Gerven

Verwonderd

★★★★★
Marc heeft bij ons opgetreden tijdens onze laatste klantendag. Een evenement dat wij jaarlijks voor onze klanten houden, dit alles in een ongedwongen sfeer. Op ons verzoek heeft hij zich tussen de mensen begeven en dat op een ontspannen en zeer vriendelijke manier. Zijn optreden heeft bij vele mensen verwondering gebracht en dit terwijl ze op een meter afstand stonden. Hij heeft het fantastisch gedaan en we zijn heel blij dat we Marc hebben gevraagd.
- ES Elektro - Wilma Jansen

Spetterend

★★★★★
Super bedankt voor het spetterend optreden tijdens het personeelsuitje van BASF Nederland. Iedereen heeft zich reuze vermaakt.
- BASF - Bernardine de Laat

Geweldig

★★★★★
Marc ontzettend bedankt, we hebben enorm genoten van je show! Hoe jij de mensen hebt vermaakt was geweldig om te zien.
- Annette de Jongh