Rondlopende goochelaar – Dé upgrade voor jouw feest!

Door Marc als Rondlopende goochelaar uit te nodigen, weet je zeker dat je een bijzondere verrassing voor jouw gasten in petto hebt. Mind-tricks, zakkenrollen en vingervlugge hoogstandjes wisselen elkaar in hoog tempo af en dit alles op komische wijze. Jong & oud zal genieten van de kunsten van Marc!

Marc is sinds 2007 als professional actief in de evenementen branche. Hij weet op perfecte wijze in te spelen op momenten die niemand had verwacht. Vergeet organisatiestress en laat Marc ook jouw gasten verrassen.

Rondlopende goochelaar

Ben je op zoek naar iemand die geen centrale act doet maar iemand die opgaat in de feestdrukte? Dan is een rondlopende goochelaar echt dé upgrade voor jouw feest of event!

Marc loopt rond met een kleine tafel, zo creëert hij kleine showtjes waarbij de gasten worden gerold, hun telefoons worden gekraakt, kaarten vliegen naar het plafond noem maar op!

De vraagt die rest is “hoe kan dit?”.

Rondlopende goochelaar prijzen

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Geweldig

★★★★★
Marc ontzettend bedankt, we hebben enorm genoten van je show! Hoe jij de mensen hebt vermaakt was geweldig om te zien.
- Annette de Jongh

Spetterend

★★★★★
Super bedankt voor het spetterend optreden tijdens het personeelsuitje van BASF Nederland. Iedereen heeft zich reuze vermaakt.
- BASF - Bernardine de Laat

Verwonderd

★★★★★
Marc heeft bij ons opgetreden tijdens onze laatste klantendag. Een evenement dat wij jaarlijks voor onze klanten houden, dit alles in een ongedwongen sfeer. Op ons verzoek heeft hij zich tussen de mensen begeven en dat op een ontspannen en zeer vriendelijke manier. Zijn optreden heeft bij vele mensen verwondering gebracht en dit terwijl ze op een meter afstand stonden. Hij heeft het fantastisch gedaan en we zijn heel blij dat we Marc hebben gevraagd.
- ES Elektro - Wilma Jansen