Rondlopende goochelaar – Dé upgrade voor jouw feest!

Door Marc als Rondlopende goochelaar uit te nodigen, weet je zeker dat je een bijzondere verrassing voor jouw gasten in petto hebt. Mind-tricks, zakkenrollen en vingervlugge hoogstandjes wisselen elkaar in hoog tempo af en dit alles op komische wijze. Jong & oud zal genieten van de kunsten van Marc!

Marc is sinds 2007 als professional actief in de evenementen branche. Hij weet op perfecte wijze in te spelen op momenten die niemand had verwacht. Vergeet organisatiestress en laat Marc ook jouw gasten verrassen.

Rondlopende goochelaar

Ben je op zoek naar iemand die geen centrale act doet maar iemand die opgaat in de feestdrukte? Dan is een rondlopende goochelaar echt dé upgrade voor jouw feest of event!

Marc loopt rond met een kleine tafel, zo creëert hij kleine showtjes waarbij de gasten worden gerold, hun telefoons worden gekraakt, kaarten vliegen naar het plafond noem maar op!

De vraagt die rest is “hoe kan dit?”.

Rondlopende goochelaar prijzen

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman