Rondlopende goochelaar – Dé upgrade voor jouw feest!

Door Marc als Rondlopende goochelaar uit te nodigen, weet je zeker dat je een bijzondere verrassing voor jouw gasten in petto hebt. Mind-tricks, zakkenrollen en vingervlugge hoogstandjes wisselen elkaar in hoog tempo af en dit alles op komische wijze. Jong & oud zal genieten van de kunsten van Marc!

Marc is sinds 2007 als professional actief in de evenementen branche. Hij weet op perfecte wijze in te spelen op momenten die niemand had verwacht. Vergeet organisatiestress en laat Marc ook jouw gasten verrassen.

Rondlopende goochelaar

Ben je op zoek naar iemand die geen centrale act doet maar iemand die opgaat in de feestdrukte? Dan is een rondlopende goochelaar echt dé upgrade voor jouw feest of event!

Marc loopt rond met een kleine tafel, zo creëert hij kleine showtjes waarbij de gasten worden gerold, hun telefoons worden gekraakt, kaarten vliegen naar het plafond noem maar op!

De vraagt die rest is “hoe kan dit?”.

Rondlopende goochelaar prijzen

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

25 jarig huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Beste Marc, er is nog lang nagepraat over je fantastische optreden!!! Je maakt meteen contact met de gasten en laat ze verwonderen. Perfect. Echt een aanrader om een feest op te leuken!

Super!

★★★★★
5 5 1
We hebben Marc ingehuurd voor een opening zodat niemand deze zou kunnen vergeten. Dat is zeker gelukt!

Entertainment op Maat

★★★★☆
4 5 1
De term Mindhacker is zeker op zijn plaats. Marc heeft tijdens een grote landelijke conferentie onze klanten verrast en verwonderd. De enthousiaste reacties spraken op die dag voor zich. Een aanrader, die na afsluiting nog veel stof tot nadenken geeft.