Rondlopende goochelaar – Dé upgrade voor jouw feest!

Door Marc als Rondlopende goochelaar uit te nodigen, weet je zeker dat je een bijzondere verrassing voor jouw gasten in petto hebt. Mind-tricks, zakkenrollen en vingervlugge hoogstandjes wisselen elkaar in hoog tempo af en dit alles op komische wijze. Jong & oud zal genieten van de kunsten van Marc!

Marc is sinds 2007 als professional actief in de evenementen branche. Hij weet op perfecte wijze in te spelen op momenten die niemand had verwacht. Vergeet organisatiestress en laat Marc ook jouw gasten verrassen.

Rondlopende goochelaar

Ben je op zoek naar iemand die geen centrale act doet maar iemand die opgaat in de feestdrukte? Dan is een rondlopende goochelaar echt dé upgrade voor jouw feest of event!

Marc loopt rond met een kleine tafel, zo creëert hij kleine showtjes waarbij de gasten worden gerold, hun telefoons worden gekraakt, kaarten vliegen naar het plafond noem maar op!

De vraagt die rest is “hoe kan dit?”.

Rondlopende goochelaar prijzen

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Goede toevoeging voor gemixt publiek!

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons mossel/bedrijfsfeest waren wij op zoek naar iemand die het publiek wat losser kon maken. Door/na de goede act zag je dat klanten het gesprek met elkaar aangingen vanwege de verbazing betreft de trucs. Wij zijn blij met de keuze voor Marc! NDSecurity Maassluis

Lagondafestival NL 2019

★★★★★
5 5 1
Marc wat hebben wij genoten van jouw optreden. Onze vaste gasten uit GB, D, L, USA, CH en NL waren flabbergasted en zeer enthousiast over jouw optreden voor en tijdens ons diner op vrijdagavond. Nogmaals enorm bedankt voor je fantastische optreden.

Verbazing alom

★★★★★
5 5 1
Leuke avond gehad met een illusionist met zeer snelle vingers die je onderkaak op de tafel deed belanden van verbazing!