goochelaar-logo

Spreker inhuren?
Boek: De Magie van Verbinding

Spreker inhuren

Geschikt voor:

De magie van verbinding is in te zetten voor allerlei doelgroepen, maar om een idee te geven…deze lezing is uitermate geschikt voor:

Een unieke spreker huren? Neem contact op met Marc voor de mogelijkheden.

goochelaar huren
tafelgoochelaar inhuren

Spreker inhuren?

Tijdens deze energizer speelt Marc niet alleen met perceptie, maar brengt hij ook enkele interessante thema’s onder de aandacht.

Marc daagt je uit om naar jezelf te kijken en te ontdekken waarom je sommige gewoontes, gedachten of patronen hebt die je keer op keer tegenkomt. Zijn inzichten helpen je om deze vraag te beantwoorden en een positieve verandering in gang te zetten.

Het belang van verbinding, niet alleen met anderen, maar ook met jezelf wordt benadrukt. Hij illustreert hoe sterke verbindingen de sleutel zijn tot succes in zowel persoonlijke als professionele relaties.

Zijn gepassioneerde presentatie zal je inspireren om de waarde van authentieke connecties te omarmen! Wil je een spreker inhuren met een magische touch? Dan ben je bij Marc aan het juiste adres.

Spreker inhuren

Marc weet als geen ander hoe hij de inhoud, op originele wijze, bij het publiek kan overbrengen. Spontane interactie, pragmatisch en concreet voor de hele groep en met gevoel voor het individu.

In de voorbespreking is het mogelijk om de lezing  af te stemmen op de inhoud. Door zijn ervaring als illusionist kan hij op een ludieke manier het gehele publiek de ogen openen voor nieuwe ideeën!

Want verwondering…verbindt!

Na deze presentatie

Na deze lezing heb je zeker stof tot nadenken. Ook:

  • heb je nagedacht over je eigen drijfveren en motivaties
  • ontdek je zelf de kracht van verbinding…privé en zakelijk
  • worden gedachten gelezen
  • wordt er gelachen mét elkaar
  • zul je verwonderd raken

De kern van Marc’s betoog wordt gevormd door de vraag waarom doe je wat je doet? Hij motiveert je hierover na te denken en verwonderd o.a. door de gedachten van het publiek te lezen! Dit is niet zomaar een spreker inhuren.

Motiveert

01.

goochelaar huren

02.

Inspireert

Door middel van inspirerende verhalen en praktische voorbeelden, leert hij je de drijfveren achter je acties beter te begrijpen. Dit inzicht leidt tot meer doelgerichte keuzes en persoonlijke groei.

03.

Verbindt

Dit alles omlijst door de interactieve illusies en experimenten die hij de afgelopen jaren heeft verfijnd en beheerst tot in de puntjes.

tafelgoochelaar inhuren

Spreker inhuren

Marc als spreker inhuren is geen goed idee wanneer je een saai en slaapverwekkend betoog wil hebben. Een presentatie waarbij de gasten eigenlijk liever op hun mobieltje zouden willen scrollen of eigenlijk de klok vooruit zitten te kijken. Een spreker inhuren is één maar een boeiende en inspirerende spreker inhuren is twee! Marc weet zijn publiek te betoveren met zijn befaamde experimenten en eye-openers waar het publiek van zal smullen. Dat de tijd zo snel lijkt te gaan is geen illusie, want hij maakt er een feestje van. Niet alleen inhoudelijk maar ook op interactief gebied zit het wel snor bij deze presentatie!

Laat je inspireren en vraag Marc naar de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen

Ervaringen van anderen

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen