Straattheater – Dé spraakmaker op festival of braderie!

Spectaculaire straattheater show op een braderie, festival, vakantiepark of andere buitenlocatie? Boek de Street Magic Show van Marc Woods, een unieke combinatie van Magie, Humor en Interactie maken deze show tot een smaakmaker voor jong & oud!

De show kan voorzien worden van ondersteunende audio en dat maakt de Street Magic Show een échte eye-catcher op ieder evenement, groot of klein!

Straattheater op jouw evenement?

Ook op jouw evenement is het mogelijk om de street magic show van Marc te boeken! Marc denkt altijd flexibel mee om het tot een groot succes te maken.

Alle bezoekers zullen hier van smullen, jong en oud wordt op een professionele manier bij de show betrokken.

Marc is één van de weinige Nederlanders die zeer bedreven is in het spel balletje-balletje en speelt zijn publiek binnen no-time helemaal blut. Uiteraard allemaal met een enorme knipoog!

😉

Street magic show informatie

Vandaag nog reactie in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Goede toevoeging voor gemixt publiek!

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons mossel/bedrijfsfeest waren wij op zoek naar iemand die het publiek wat losser kon maken. Door/na de goede act zag je dat klanten het gesprek met elkaar aangingen vanwege de verbazing betreft de trucs. Wij zijn blij met de keuze voor Marc! NDSecurity Maassluis

Lagondafestival NL 2019

★★★★★
5 5 1
Marc wat hebben wij genoten van jouw optreden. Onze vaste gasten uit GB, D, L, USA, CH en NL waren flabbergasted en zeer enthousiast over jouw optreden voor en tijdens ons diner op vrijdagavond. Nogmaals enorm bedankt voor je fantastische optreden.

Verbazing alom

★★★★★
5 5 1
Leuke avond gehad met een illusionist met zeer snelle vingers die je onderkaak op de tafel deed belanden van verbazing!