Straattheater – Dé spraakmaker op festival of braderie!

Spectaculaire straattheater show op een braderie, festival, vakantiepark of andere buitenlocatie? Boek de Street Magic Show van Marc Woods, een unieke combinatie van Magie, Humor en Interactie maken deze show tot een smaakmaker voor jong & oud!

De show kan voorzien worden van ondersteunende audio en dat maakt de Street Magic Show een échte eye-catcher op ieder evenement, groot of klein!

Straattheater op jouw evenement?

Ook op jouw evenement is het mogelijk om de street magic show van Marc te boeken! Marc denkt altijd flexibel mee om het tot een groot succes te maken.

Alle bezoekers zullen hier van smullen, jong en oud wordt op een professionele manier bij de show betrokken.

Marc is één van de weinige Nederlanders die zeer bedreven is in het spel balletje-balletje en speelt zijn publiek binnen no-time helemaal blut. Uiteraard allemaal met een enorme knipoog!

😉

Street magic show informatie

Vandaag nog reactie in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

25 jarig huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Beste Marc, er is nog lang nagepraat over je fantastische optreden!!! Je maakt meteen contact met de gasten en laat ze verwonderen. Perfect. Echt een aanrader om een feest op te leuken!

Super!

★★★★★
5 5 1
We hebben Marc ingehuurd voor een opening zodat niemand deze zou kunnen vergeten. Dat is zeker gelukt!

Entertainment op Maat

★★★★☆
4 5 1
De term Mindhacker is zeker op zijn plaats. Marc heeft tijdens een grote landelijke conferentie onze klanten verrast en verwonderd. De enthousiaste reacties spraken op die dag voor zich. Een aanrader, die na afsluiting nog veel stof tot nadenken geeft.