Straattheater – Dé spraakmaker op festival of braderie!

Spectaculaire straattheater show op een braderie, festival, vakantiepark of andere buitenlocatie? Boek de Street Magic Show van Marc Woods, een unieke combinatie van Magie, Humor en Interactie maken deze show tot een smaakmaker voor jong & oud!

De show kan voorzien worden van ondersteunende audio en dat maakt de Street Magic Show een échte eye-catcher op ieder evenement, groot of klein!

Straattheater op jouw evenement?

Ook op jouw evenement is het mogelijk om de street magic show van Marc te boeken! Marc denkt altijd flexibel mee om het tot een groot succes te maken.

Alle bezoekers zullen hier van smullen, jong en oud wordt op een professionele manier bij de show betrokken.

Marc is één van de weinige Nederlanders die zeer bedreven is in het spel balletje-balletje en speelt zijn publiek binnen no-time helemaal blut. Uiteraard allemaal met een enorme knipoog!

😉

Street magic show informatie

Vandaag nog reactie in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman