Straattheater – Dé spraakmaker op festival of braderie!

Spectaculaire straattheater show op een braderie, festival, vakantiepark of andere buitenlocatie? Boek de Street Magic Show van Marc Woods, een unieke combinatie van Magie, Humor en Interactie maken deze show tot een smaakmaker voor jong & oud!

De show kan voorzien worden van ondersteunende audio en dat maakt de Street Magic Show een échte eye-catcher op ieder evenement, groot of klein!

Straattheater op jouw evenement?

Ook op jouw evenement is het mogelijk om de street magic show van Marc te boeken! Marc denkt altijd flexibel mee om het tot een groot succes te maken.

Alle bezoekers zullen hier van smullen, jong en oud wordt op een professionele manier bij de show betrokken.

Marc is één van de weinige Nederlanders die zeer bedreven is in het spel balletje-balletje en speelt zijn publiek binnen no-time helemaal blut. Uiteraard allemaal met een enorme knipoog!

😉

Street magic show informatie

Vandaag nog reactie in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Geweldig

★★★★★
Marc ontzettend bedankt, we hebben enorm genoten van je show! Hoe jij de mensen hebt vermaakt was geweldig om te zien.
- Annette de Jongh

Spetterend

★★★★★
Super bedankt voor het spetterend optreden tijdens het personeelsuitje van BASF Nederland. Iedereen heeft zich reuze vermaakt.
- BASF - Bernardine de Laat

Verwonderd

★★★★★
Marc heeft bij ons opgetreden tijdens onze laatste klantendag. Een evenement dat wij jaarlijks voor onze klanten houden, dit alles in een ongedwongen sfeer. Op ons verzoek heeft hij zich tussen de mensen begeven en dat op een ontspannen en zeer vriendelijke manier. Zijn optreden heeft bij vele mensen verwondering gebracht en dit terwijl ze op een meter afstand stonden. Hij heeft het fantastisch gedaan en we zijn heel blij dat we Marc hebben gevraagd.
- ES Elektro - Wilma Jansen