Tafelgoochelaar – Geef kleur aan jouw event!

Marc is in te zetten als tafelgoochelaar waarbij hij zich tussen de gasten mengt. De gasten zitten er met hun neus bovenop en toch verdwijnt hun horloge of telefoon waar ze bij staan. Verbaas jezelf als Marc, stijlvol en respectvol, jouw gasten inpakt met zijn illusies op de vierkante centimeter!

Marc is flexibel en professioneel en weet als geen ander hoe hij in een onverwachte situatie moet handelen…de perfecte partner wanneer je op zoekt bent naar entertainment op hoog niveau zonder zorgen.

Tafelgoochelaar

Marc loopt met zijn trucs tussen de gasten, van tafel naar tafel! Interactie is waar het om draait bij tafelgoochelen. Een tafelgoochelaar is absoluut een toevoeging tijdens ieder feest / event!

Zonder dat de gasten het merken heeft Marc hen gerold van horloges, telefoons en andere spullen en op het eind, krijgt iedereen uiteraard zijn of haar spullen weer terug.
Je zult een verpletterende indruk maken op uw gasten!

Kies deze act en boek er direct een centrale show bij voor nóg meer impact!

Prijslijst tafelgoochelaar

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Super!

★★★★★
5 5 1
We hebben Marc ingehuurd voor een opening zodat niemand deze zou kunnen vergeten. Dat is zeker gelukt!

Entertainment op Maat

★★★★☆
4 5 1
De term Mindhacker is zeker op zijn plaats. Marc heeft tijdens een grote landelijke conferentie onze klanten verrast en verwonderd. De enthousiaste reacties spraken op die dag voor zich. Een aanrader, die na afsluiting nog veel stof tot nadenken geeft.

Fantastisch!

★★★★★
5 5 1
Nodig Marc uit voor je feest om zijn fantastische acts te laten zien en succes is verzekerd! Hoe knap is het om iedereen in volle verbazing achter te laten. Het gebeurt onder je eigen ogen en je gelooft het niet! Er wordt door de gasten lang over nagepraat, hoe kan dit vraagt een ieder zich af :). Marc dankjewel je hebt ons feest tot een geweldig succes gemaakt! Groetjes, Ellen