Tafelgoochelaar – Geef kleur aan jouw event!

Marc is in te zetten als tafelgoochelaar waarbij hij zich tussen de gasten mengt. De gasten zitten er met hun neus bovenop en toch verdwijnt hun horloge of telefoon waar ze bij staan. Verbaas jezelf als Marc, stijlvol en respectvol, jouw gasten inpakt met zijn illusies op de vierkante centimeter!

Marc is flexibel en professioneel en weet als geen ander hoe hij in een onverwachte situatie moet handelen…de perfecte partner wanneer je op zoekt bent naar entertainment op hoog niveau zonder zorgen.

Tafelgoochelaar

Marc loopt met zijn trucs tussen de gasten, van tafel naar tafel! Interactie is waar het om draait bij tafelgoochelen. Een tafelgoochelaar is absoluut een toevoeging tijdens ieder feest / event!

Zonder dat de gasten het merken heeft Marc hen gerold van horloges, telefoons en andere spullen en op het eind, krijgt iedereen uiteraard zijn of haar spullen weer terug.
Je zult een verpletterende indruk maken op uw gasten!

Kies deze act en boek er direct een centrale show bij voor nóg meer impact!

Vraag vrijblijvend de prijslijst aan…je ontvangt deze vandaag nog in je mailbox!

Tarieven tafelgoochelaar

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Marc ontzettend bedankt, we hebben enorm genoten van je show! Hoe jij de mensen hebt vermaakt was geweldig om te zien.

Spetterend

★★★★★
5 5 1
Super bedankt voor het spetterend optreden tijdens het personeelsuitje van BASF Nederland. Iedereen heeft zich reuze vermaakt.

Verwonderd

★★★★★
5 5 1
Marc heeft bij ons opgetreden tijdens onze laatste klantendag. Een evenement dat wij jaarlijks voor onze klanten houden, dit alles in een ongedwongen sfeer. Op ons verzoek heeft hij zich tussen de mensen begeven en dat op een ontspannen en zeer vriendelijke manier. Zijn optreden heeft bij vele mensen verwondering gebracht en dit terwijl ze op een meter afstand stonden. Hij heeft het fantastisch gedaan en we zijn heel blij dat we Marc hebben gevraagd.