Tafelgoochelaar – Geef kleur aan jouw event!

Marc is in te zetten als tafelgoochelaar waarbij hij zich tussen de gasten mengt. De gasten zitten er met hun neus bovenop en toch verdwijnt hun horloge of telefoon waar ze bij staan. Verbaas jezelf als Marc, stijlvol en respectvol, jouw gasten inpakt met zijn illusies op de vierkante centimeter!

Marc is flexibel en professioneel en weet als geen ander hoe hij in een onverwachte situatie moet handelen…de perfecte partner wanneer je op zoekt bent naar entertainment op hoog niveau zonder zorgen.

Tafelgoochelaar

Marc loopt met zijn trucs tussen de gasten, van tafel naar tafel! Interactie is waar het om draait bij tafelgoochelen. Een tafelgoochelaar is absoluut een toevoeging tijdens ieder feest / event!

Zonder dat de gasten het merken heeft Marc hen gerold van horloges, telefoons en andere spullen en op het eind, krijgt iedereen uiteraard zijn of haar spullen weer terug.
Je zult een verpletterende indruk maken op uw gasten!

Kies deze act en boek er direct een centrale show bij voor nóg meer impact!

Vraag vrijblijvend de prijslijst aan…je ontvangt deze vandaag nog in je mailbox!

Tarieven tafelgoochelaar

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

[insta-gallery id=”1″]

Wat vinden

ANDEREN

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman