Workshop goochelen

Ein-de-lijk een kijkje achter de schermen

Altijd al een keer een kijkje willen hebben achter de schermen van een échte goochelaar? Dit is je kans, niet alleen krijg je een toffe show te zien…maar ook krijg je de fijne kneepjes van het vak uitgelegd.

Een goed idee voor een activiteit met collega’s, of tijdens een familieweekend!

Verbaas je vrienden, familie en collega’s op het volgende feestje en boek de Workshop goochelen!

Tijdens deze workshop leer je het geheim achter verschillende goocheltrucs, maar dit keer kun je ook vragen stellen die je nooit eerder durfde te stellen.

Bij het volgende bedrijfsfeestje kun je de blits maken met een aantal te gekke goocheltrucs.

Ook krijg je inzicht in de werkwijze van de goochelaar, waarom doet hij de dingen zoals hij ze doet en wat is de psychologische gedachte daarachter?

Dit alles komt aan bod in de workshop goochelen.

Workshop goochelen informatie

Vandaag nog de informatie in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman